Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

ARTISTRY predstavlja novu paletu zapanjujućih sjajila za usne

ARTISTRY

Umotajte svoje usne u ARTISTRY sjajilo za usne i istaknite svoju ljepotu.

Oblik, forma i tekstura usana imaju ključnu ulogu u ljepoti žene. U stvari, ako žena nosi sjajilo za usne, usne se ističu kao najatraktivniji dio tijela već u prvih nekoliko sekundi susreta.

Posebna formula

Poput svih ARTISTRY™ proizvoda i iza ljepote novih ARTISTRY sjajila za usne (Lip Gloss) stoji mnogo znanosti. Posebno formulirane hijaluronske mikročestice i sastojci za vlaženje dobiveni iz ulja jojobe i avokada usnama daju punoću i senzualnost bez pojave tankih linija. Svjetlucave reflektirajuće čestice osvjetljavaju usne i daju im multi-dimenzionalni efekt. Nježna formula na usnama ostavlja osjećaj lakoće i glatkoće, a ne ljepljivosti ili taloga.

Ulažite u uspješne proizvode

Kupite barem jednu nijansu ARTISTRY sjajila za usne (Lip Gloss) i pokažite posebna svojstva i prednosti ovih dugotrajnih i luksuznih sjajila za svoje stranke. Sjajila imaju fleksibilan aplikator koji omogućuje precizno i lako nanošenje u samo jednom potezu. Kupite više nijansi i pokažite kako stvoriti dodatne efekte miješanjem sjajila ili nanošenjem sjajila na ruž za usne. Kupite jednu od svake nijanse i pokažite široku paletu nijansi koje su dizajnirane da upotpune niz modnih izgleda i raspoloženja: nježne ili svjetlije nijanse za kreiranje svježeg i prirodnog izgleda te jarke i tamnije nijanse za više efektnosti.

Liniju ARTISTRY sjajila za usne možete potražiti u novoj ARTISTRY kartici boja 2012 (napomena: za pregledavanje navedene kartice morate biti prijavljeni u Amway online sustav). Za više informacija posjetite Amwayevu internetsku stranicu .

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem