Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Make-up trendovi u 2012.-toj

ARTISTRY

Novi ARTISTRY ljetni izgled prepun elegancije.

Svijetlo, svježe i - iznad svega - ženstveno. To su vijesti s ovogodišnjih modnih revija. Zaboravite preplanuli izgled ovog ljeta. Najnoviji make-up trend odiše luksuzom - čak i na plaži. Zamislite brončano, nijanse bakra, terakote, breskve i zlata.

Oči

Romantika. Ovog ljeta je u trendu nježni make-up izgled. Da biste stvorili izgled besprijekorne ljepote na bazenu ili plaži, nanesite malo ARTISTRY™ korektora i ARTISTRY total vodootpornu maskaru Dark Brown. Izlazite navečer? Zaboravite tamne nijanse te ovo ljeto kreirajte smoky izgled u brončanoj nijansi. Koristite ARTISTRY sjenila za oči Silk, Magic i Mystic za ocrtavanje kapaka i završite s ARTISTRY automatskom olovkom za oči Bronze. Spider izgled trepavica vratio se ove sezone - samo pazite da ne kreirate šiljke bez grudica. ARTISTRY total vodootporna maskara Black povećat će magnetsku moć vaših očiju što će istaknuti vaš glamurozan večernji izgled.

Usne

Usne će ovog ljeta biti svijetle i s jačim nanosom ruža kako bi upotpunile eksploziju boja s modnih pista 2012. Držite se dalje od prejakih ruževa. Trend ove godine je sjajna, nježna ljepota. Nova ARTISTRY sjajila za usne (Lip Gloss) nude širok izbor trendovskih nijansi. Isprobajte Dazzling Coral, Nectar i Golden Berry. I bez obzira na ten vaše kože, jedna od najljepših mekih nijansi je prozirna jagoda ili malina kao što je ARTISTRY sjajilo za usne Raspberry Sparkle.

I više od toga

Za svjež, bezazlen završni izgled nanesite ARTISTRY toniranu kremu. Njena hidratantna formula hidratizira kožu, ostavljajući prirodan, svijetao završni izgled. Naglasite svoj izgled jednim od ljetom nadahnutih ARTISTRY lakova za nokte.


Kupite barem jednu nijansu novih ARTISTRY sjajila za usne, total vodootporne maskare i tonirane kreme i kreirat ćete svoj savršen ljetni izgled!

Više o ARTISTRY dekorativnoj kozmetici pogledajte na Amwayevim internetskim stranicama ili u ARTISTRY kartici boja 2012 .
Br. proizvoda: 217109, 5/pak.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem