Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Čimbenici koji utječu na kožu

ARTISTRY

Michelle D’Aillard objašnjava utjecaj vanjskih i unutarnjih čimbenika na kožu.

Oh koža... nevjerojatna koža. Do sada biste trebali prilično dobro razumjeti osnovne slojeve i funkciju kože. Ovi slojevi rade zajedno za stvaranje našeg najljepšeg dijela, najzdravije kože koju možemo imati. Međutim, na prirodno fiziološko ponašanje kože utječu ne samo vanjski, već i unutarnji čimbenici.

Prvo, vanjski čimbenici. Vanjski čimbenici imaju velik utjecaj na funkcioniranje i fiziološko stanje kože. Ultraljubičasto svjetlo, zagađenje, pušenje, pretjerana ili nepravilna uporaba proizvoda, promjena godišnjih doba, klima, putovanja i vježba, sve to utječe na sposobnost kože da funkcionira na najbolji mogući način. U mnogim slučajevima, ti vanjski čimbenici stvaraju slobodne radikale i pokreću zaštitnu reakciju u koži koja može dovesti do pretjeranih efekata, kao što je povećana zamjena stanica kože, dehidracija, povećana proizvodnja pigmenata, začepljenje pora i pojava akni. U nekim slučajevima vrlo je lako izbjeći vanjske čimbenike: ne pušite, vježbajte, nosite zaštitni faktor, izbjegavajte proizvode s presnažnim učinkom i koristite kvalitetnu i primjerenu njegu kože. Međutim, postoje neki vanjski čimbenici koje jednostavno ne možemo izbjeći - promjena godišnjih doba, klima, zagađenje i putovanja. U takvim slučajevima za zaštitu kože i sprečavanje oštećenja važno je koristiti proizvode za njegu kože koji vlaže kožu, sadrže antioksidanse i sastojke koji zadržavaju vlagu u koži, potiču zdravu izmjenu stanica i posebno popravljaju oštećenje stanica kože.

Unutarnji čimbenici također mogu imati veliku ulogu u zdravlju i stanju kože. Trudnoća i hormonalne promjene mogu povećati osjetljivost kože, uzrokuju pojavu akni i pokreću proizvodnju pigmenata. Za više informacija o drugim unutarnjim čimbenicima pogledajte kolumnu - "Jeste li znali?"
O ovoj temi moglo bi se mnogo govoriti, ali bitno je da razumijete dvije vrlo važne činjenice. Prvo, što ste zdraviji iznutra zdraviji ste i izvana; i drugo, 80% stanja kože je rezultat pravilne kućne njege. Pravi proizvodi, pravi izbor i pridržavanje dnevnog režima njege kože jamčit će zdravu, mladenačku i lijepu kožu. A ARTISTRY™ će vam pomoći da to i ostvarite... obećajem.

Da biste saznali više o ARTISTRY proizvodima za njegu kože, posjetite Amwayeve internetske stranice .

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem