Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Stručna podrška za ARTISTRY

ARTISTRY

Stručni predavači na predstavljanju novog ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora.

U jesen 2011., širom Europe održana su promotivna događanja povodom izlaska na tržište najnovijeg proizvoda za borbu protiv starenja iz linije ARTISTRY™ Intensive - Seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora. Prisutni ANP-i imali su mogućnost dobiti najvažnije informacije od ARTISTRY stručnjaka i znanstvenika iz SAD-a osobno ili putem videa. Bio je to pravi uspjeh. Predstavljanje ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora premašilo je sva očekivanja.

London

3. rujna 2011., kako bi proslavili predstavljanje ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora ANP-i su se okupili na crvenom tepihu u Amwayevom centru u Londonu. Amway Europe je omogućio video prijenos Subline Global Brand Manager za ARTISTRY intensive, Luxury i essentials linije, Maggie Pepoy iz Ade, Michigan. Zahvaljujući video prijenosu, Maggie je koristeći vlastito lice i ruke, održala praktičnu demonstraciju gdje i kako proizvod treba nanositi.

Belgija, Nizozemska i Skandinavija

Stručna trenerica za zdravlje kože Michelle d’Allaird doputovala je u Europu u studenom 2011. kako bi tijekom 9 dana treninga svoje stručno znanje prenijela ANP-ima. Prema Michelle, “za održavanje kože dobrog izgleda, vaše stranke trebaju s njegom početi rano. Ako su zabrinuti zbog starenja, iskoristite to u svoju korist. Naglasite kako pravi režim njege kože može doprinijeti mladolikom izgledu"*. ANP-i su imali mogućnost postavljati pitanja i osobno se savjetovati s Michelle. Jedan od ANP-a je rekao: “Sada razumijem kako mogu koristiti nove proizvode iz linije za intenzivnu njegu s ARTISTRY TIME DEFIANCE™ i ARTISTRY essentials proizvodima za njegu kože koje trenutno koristim.”


* iz Amagrama 5/2011., stranica 19

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem