Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Stručna podrška za ARTISTRY

ARTISTRY

Stručni predavači na predstavljanju novog ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora.

U jesen 2011., širom Europe održana su promotivna događanja povodom izlaska na tržište najnovijeg proizvoda za borbu protiv starenja iz linije ARTISTRY™ Intensive - Seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora. Prisutni ANP-i imali su mogućnost dobiti najvažnije informacije od ARTISTRY stručnjaka i znanstvenika iz SAD-a osobno ili putem videa. Bio je to pravi uspjeh. Predstavljanje ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora premašilo je sva očekivanja.

London

3. rujna 2011., kako bi proslavili predstavljanje ARTISTRY seruma za učvršćivanje kože i njegu protiv bora ANP-i su se okupili na crvenom tepihu u Amwayevom centru u Londonu. Amway Europe je omogućio video prijenos Subline Global Brand Manager za ARTISTRY intensive, Luxury i essentials linije, Maggie Pepoy iz Ade, Michigan. Zahvaljujući video prijenosu, Maggie je koristeći vlastito lice i ruke, održala praktičnu demonstraciju gdje i kako proizvod treba nanositi.

Belgija, Nizozemska i Skandinavija

Stručna trenerica za zdravlje kože Michelle d’Allaird doputovala je u Europu u studenom 2011. kako bi tijekom 9 dana treninga svoje stručno znanje prenijela ANP-ima. Prema Michelle, “za održavanje kože dobrog izgleda, vaše stranke trebaju s njegom početi rano. Ako su zabrinuti zbog starenja, iskoristite to u svoju korist. Naglasite kako pravi režim njege kože može doprinijeti mladolikom izgledu"*. ANP-i su imali mogućnost postavljati pitanja i osobno se savjetovati s Michelle. Jedan od ANP-a je rekao: “Sada razumijem kako mogu koristiti nove proizvode iz linije za intenzivnu njegu s ARTISTRY TIME DEFIANCE™ i ARTISTRY essentials proizvodima za njegu kože koje trenutno koristim.”


* iz Amagrama 5/2011., stranica 19

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem