Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Schöttger Photography

Koji je vaš miris?

Mirisi

Pri odabiru pravog mirisa u obzir treba uzeti mnogo čimbenika.

Kakvu osobnost imate? Kakav biste miris inače odabrali i zašto? Svijet mirisa u posljednjim se desetljećima nevjerojatno proširio pa je odabir pravog mirisa još teži. Zato smo mi tu da vam pomognemo.

Nije dovoljan samo jedan

Biranje pravog parfema ne mora stati samo s jednim karakterističnim mirisom. S biranjem onog pravog povezano je uistinu mnogo čimbenika:

  1. osobne preferencije – dovoljno je da samo približite nosnice bočici s mirisom i odmah znate! Svi imamo specifičan kemijski sastav, pa tako čak i jednojajčani blizanci imaju drugačiji miris. Uvijek odaberite miris koji se vama sviđa, a ne onaj koji vam netko preporuči.

  2. vaša osobnost – jeste li otvoreni, povučeni, samouvjereni ili zabavni? Ili osjećate da vam se osobnost mijenja u različitim okolnostima ili društvenim krugovima? Ako je odgovor potvrdan, obavezno se s vremenom morate počastiti s nekoliko mirisa koji će odražavati kameleona u vama!

  3. kako se osjećate – ako ste umorni, nanošenje poticajnog i osvježavajućeg mirisa može učiniti čuda i unijeti energiju u vaš dan. Ako ste nervozni, citrusne i cvjetne note iz parfema ARTISTRY™ Flora Chic Eau de Parfum mogu vam pomoći umiriti osjetila. Ako vam je potrebno malo podignuti samopouzdanje, to može postići nešto senzualno ili čak tajnovito. ANTICIPATE™ Intense mogao bi biti dobar izbor.

  4. dojam koji želite ostaviti: Želite li da drugi primijete vaš seksipil? Intenzivan miris s notama koje pobuđuju vašu strast može učiniti čuda! Želite li zakoračiti u sobu odišući elegancijom? Parfem s mješavinom cvjetnih, nježnih voćnih i morskih nota kao što je ANCESTRY™ in Paris može vam pomoći da se osjećate kao šik Parižanka.

  5. mjesta na koja idete – svaka prilika može zahtijevati drukčiji miris. Otmjena večernja zabava zahtijeva glamur, prvi spoj nešto lagano ili romantično, a za piknik s obitelji najbolji će izbor biti neki svjež miris.

  6. godišnje doba – čak i godišnja doba mogu utjecati na vaš izbor. Aromatičan miris koji će vam odgovarati zimi možda neće funkcionirati na vruć ljetni dan. Tada bi bolje odgovarao neki voćni, citrusni ili cvjetni miris.

Amwayev asortiman mirisa nudi cijeli niz parfema (Eau de Parfum) i toaletnih voda (Eau de Toilette). Zahvaljujući raznolikosti pomiješanih nota kao što su citrusne, cvjetne, drvene, aromatične, voćne i mošusne svatko može pronaći nešto za sebe, za svaku priliku, doba dana i godišnje doba. Također, pomognite svojim strankama da odaberu svoj idealni Amway miris.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem