Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Ulaganje u zdravu i sretnu budućnost uz osmijeh!

Osobna njega

Dobre navike u ranoj dobi mnogo će značiti u budućnosti. Pomozite djeci da pranje zuba ne bude problem!

Nije li dječji osmijeh jedna od najljepših spontanih stvari u životu? Nažalost, zubi većine djece danas su pokvareni zbog konzumacije hrane koja sadržava previše šećera, ali i zbog loše zubne higijene.

Većina ljudi složila bi se s time da su roditelji ti koji djecu moraju od rane dobi učiti njezi zubi. Navike usvojene u toj dobi koristit će im cijelog života.

Želimo potaknuti djecu da nauče kako ispravno prati zube, a to je jedino moguće ako pranje zuba učinimo zabavnim! Stoga predstavljamo dječje četkice za zube te dječju pastu za zube.

Idealno bi bilo da djeca peru zube dvaput dnevno – ujutro i navečer – koristeći posebnu četkicu za zube i količinu paste za zube veličine zrna graška.

Zaštitite i ojačajte zubiće

GLISTER™ Dječje četkice za pranje zuba dizajnirane su za njegu zuba i desni u razvoju djece od dvije godine starosti i više. Dolaze u četiri prekrasne boje – žutoj, crvenoj, plavoj i zelenoj – i imaju dršku koja je udobna i laka za držanje za male dječje ruke. Glava četkice je zaobljena, a mekane su dlačice obojane kako bi pomogle pri istiskanju prave količine paste za zube.

GLISTER™ Dječja pasta za zube ima ukusan okus jagode! Njezina posebna formula s fluorom pomaže ojačati i zaštiti zubiće djelujući protiv karijesa i štiteći caklinu koja je u djece tanja. Patentirana REMINACT™ formula vraća esencijalne minerale u caklinu, čineći zube otpornijima na propadanje. Tubu mogu otvarati i zatvarati djeca jednostavnim okretom. Ubrzo će usvojiti tu naviku!


Kalcij za žvakanje

Za djecu u ranoj dobi unos kalcija jednako je važan kao i pranje zuba. Ovaj mineral ima ključnu ulogu pri izgradnji zdravih i čvrstih kostiju, ali i zuba. Djeca obično potrebni kalcij unose kroz prehranu bogatu mlijekom i mliječnim proizvodima, lisnatim zelenim povrćem i ribom, no ponekad im je potrebno nešto više.

NUTRILITE™ Kalcij magnezij za žvakanje jednostavan je način na koji djeca mogu unijeti dovoljne količine kalcija, ali i magnezija. Pogodan je i za odrasle.

Povezani sadržaj

Osmijeh za cijeli život

Osobna njega

Više

Probudite se uz više energije

Vitamini i dodaci prehrani

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem