Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Unaprijedite svoje poslovanje naprednim alatima!

Osobna njega

Pobrinite se da dobivate najviše iz svojih proizvoda za njegu kože.

Poslovanje vezano uz ljepotu industrija je koja se neprestano mijenja i postaje sve inovativnija. Najpopularniji trendovi nisu nužno novi proizvodi i sastojci, već posebni „alati” koji te proizvode i sastojke čine učinkovitijima. Robna marka ARTISTRY™ pri tom zauzima vodeće mjesto svojim ARTISTRY Dermasonic uređajem!

Galvanska struja i vibracije već se dugo upotrebljavaju u profesionalnoj njezi kože.

U današnje doba našoj koži neprestano prijete zagađivači okoliša i kozmetički sastojci. Kreme za vlaženje sada sadržavaju pigmente za posvjetljivanje i ujednačavanje boje kože, a podloge i rumenila pružaju dugotrajno, cjelodnevno prekrivanje. Iako su svi ti sastojci iznimno kvalitetni, njihova sposobnost održavanja vrhunskog prekrivanja može otežati postupak temeljitog čišćenja.

Važno je upamtiti da prave prednosti ne dolaze isključivo od ARTISTRY Dermasonic uređaja, već kao rezultat njegove kombinacije s odgovarajućim proizvodima. Tada vrhunski ARTISTRY proizvodi postaju pravi junaci prekrasne kože.

Toneri služe kao nužan korak za „pripremu” kože jer pružaju koži dodatne sastojke i osiguravaju da se iz proizvoda i krema za vlaženje iskoristi najviše pogodnosti.

Što će toner i ARTISTRY Dermasonic uređaj učiniti za vašu kožu? Uklonit će nakupljene nečistoće, make-up i mrtve stanice kože te ostaviti svježu površinu na kojoj možete dalje raditi. To je jednostavno dubinsko čišćenje koje ne oduzima mnogo vremena. Temeljito očistite kožu odabranim ARTISTRY sredstvom za čišćenje. Zatim uklonite sredstvo za čišćenje, nanesite popratni toner na cijelo lice i dubinski ga očistite ARTISTRY Dermasonic uređajem. Na taj način vrlo jednostavno dobivate savršeno novo platno!

Vrhunska njega kože ne staje tu: sljedeći je korak ponovna izgradnja podloge uz ključne hranjive sastojke koji odgovaraju potrebama vaše kože. Iz tog razloga ARTISTRY Dermasonic uređaj dovodi proizvode-junake na posve novu razinu. Svaki ARTISTRY serum formuliran je s jedinstvenim sastojcima koji pružaju nenadmašne rezultate.

  1. ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Intenzivno sredstvo za revitalizaciju kože upotrijebljeno u načinu rada „Radiant Mode" zaglađuje i ponovno oblikuje površinsku teksturu kože za smanjenje pora i poliranje kože.

  2. ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora upotrijebljen u načinu rada „Lift Mode” trenutačno podiže i zateže kožu te tako stvara oblikovani, mladenački izgled.

  3. ARTISTRY HYDRA-V™ Koncentrirani serum za kožu upotrijebljen u načinu rada „Hydrate Mode” prožima slojeve kože dubinskom hidratacijom za vraćanje punoće i zaštitu.

  4. ARTISTRY YOUTH XTEND™ Koncentrirani serum vraća vrijeme. Upotrijebljen u načinu rada „Wrinkle Mode”, ovaj tretman umanjuje znakove starenja i potiče mladenački izgled.

Svaki je od tih seruma junak na svoj način, no kada ga kombinirate s ARTISTRY Dermasonic uređajem dobivate pravog superjunaka!

Tajna je u galvanskoj struji. Profesionalni kozmetičari već godinama znaju da je uporaba ove struje jedan od malobrojnih načina koji osiguravaju duboko prodiranje proizvoda. A sada je tajna doslovno u vašim rukama! Imate sve što je potrebno da biste sebi i svojim strankama samostalno vratili mladenačku, zdravu kožu: nadmoćni toneri i ARTISTRY serumi sada pružaju maksimalne prednosti u kombinaciji s ARTISTRY Dermasonic uređajem.

Vjerujte mi, nijedna druga tvrtka ne može se s tim usporediti!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem