Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Predstavljamo novi SATINIQUE

Osobna njega

Doživite pravo savršenstvo njege kose s novom generacijom SATINIQUE proizvoda!

Možda ćete njegovati svoju kosu na način na koji ste to uvijek činili, ipak njega kose s novim SATINIQUETM proizvodima bila bi sasvim neko novo iskustvo.
Imati zdravu, sjajnu kosu super je osjećaj i može potaknuti samopouzdanje, vi ćete je: GLEDATI. OBOŽAVATI. ŽIVJETI. Otkrijte jedinstvene točke prodaje nove linije.

Ekskluzivan ENERJUVE kompleks

Znanost iza NOVOG SATINIQUE-a ima ime - ENERJUVETM. To je pozitivno nabijeni kompleks hranjivih lipida, kreatina i 18-MEA koji će obnoviti i revitalizirati kosu do njenog prirodnog, zdravog izgleda.

ENERJUVE, ekskluzivan Amwayev kompleks, djeluje na sva tri sloja kose: medula (duboko u vlasi kose) doprinosi masi i snazi svake vlasi, korteks, od vitalnog značaja za vlažnost kose i pigment, određuje teksturu, boju i debljinu vaše kose i, konačno, kutikula (vanjski sloj) pruža zaštitu i određuje sjaj, glatkoću i podatnost.Izvrsni rezultati nakon jednog tretmana: slike prije i poslije


Pametn kompleks u SATINIQUE-u sam identificira problematična područja i vraća zdravlje vašoj kosi te ispravlja negativan naboj u oštećenoj i oslabljenoj kosi. 18-MEA je prirodni sastojak koji se nalazi u površini kose, odgovoran je za zdrav sjaj, ali je također vrlo osjetljiv. Više od 80%18-MEA može biti izgubljeno na površini kose tijekom jednog bojanja, i ne može se regenerirati na prirodan način. ENERJUVE pomaže vratiti 18-MEA i čini vašu kosu svilenkastom i lakom za češljanje.

Jedinstvena mješavina biljnih sastojaka i hranjivih tvari

Biljni sastojci s obnavljajućim svojstvima i hranjive tvari u SATINIQUE proizvodima pažljivo su odabrani za rješavanje specifičnih potreba kose.

Šampon za hidrataciju kose

Šampon za dodatni volumen kose

Šampon za obnavljanje obojane kose

2 u 1 šampon i regenerator

Problemi s kosom

Bez sjaja, suha i zamršena.

Opuštena, krhka i beživotna.

Stres od sunca, okoliša, starenja i kemijskog tretmana.

Svakodnevno pranje, oblikovanje i onečišćenje.

ENERJUVE sadrži

Ulje sjemenki kukui / Pro-vitamin B5

Ulje makadamije / Protein soje

Ekstrakt nara / Ekstrakt sjemenki grožđa

Ulje boražine / Vitamin E

Svojstva

Zaglađuje i vlaži

Daje volumen

Obnavlja, štiti boju obojane kose

2 u 1

Dokazani laboratorijski rezultati

Štoviše, SATINIQUE donosi dokazane, fantastične rezultate. Kolekcija proizvoda koja njeguje i hidratizira kosu ostavlja je do šest puta glađom. Kolekcija za obojanu kosu čini kosu do devet puta jačom i čuva boju do 45 pranja. I tretman za njegu tijekom noći obnavlja do 100% raspucalih vrhova nakon samo jedne uporabe.

Nadalje, nakon samo jedne uporabe, Šampon za obnavljanje obojane kose i Regenerator za obnavljanje obojane kose pomažu u obnovi kutikule kose i potiču njenu prirodnu obranu.

Za mnoge vaše stranke, neodoljiv element za kupnju ovih proizvoda vjerojatno će biti njihov miris. Zbog toga imamo tri originalna mirisa – miris lopoča, maline i ruže – koji su posebno razvijeni za novu SATINIQUE liniju, oživjet će cijelo vaše senzualno iskustvo.


Uskoro pogledajte naš novi online SATINIQUE letak i saznajte više o novoj liniji.


Novi SATINIQUE. OSLOBODITE SNAGU SVOJE KOSE.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem