Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Znanost o prekrasnoj kosi

Osobna njega

Novi SATINIQUE kosu čini prekrasnom.

Ljudi koji boje kosu imaju jedinstven izazov – zdrav i lijep izgled kose. To je zato što svaki put kad bojimo kosu, sloj kutikule se mora podignuti kako bi molekule boje mogle prodrijeti u vlas. To oslabljuje i oštećuje kosu. Ako ne koristimo odgovarajući sustav za njegu kose posebno formuliran za obojenu kosu, kosa će izgledati opušteno i beživotno.

Aktivno pomlađivanje

Amway je predstavio novi patentirani sastojak iz SATINIQUE™ proizvoda za njegu kose koji će vašoj kosi dati živahnost koju odražava i novo SATINIQUE pakiranje: ENERJUVE™. Ekskluzivno za SATINIQUE, ENERJUVE je pozitivno nabijen kompleks snažnih lipida, obnavljajućeg kreatina i 18-MEA, koji na svim trima razinama kose ispravlja negativan naboj koji se nalazi u oštećenoj kosi. ENERJUVE je pametna tehnologija koja prepoznaje oštećenu ili oslabljenu kosu, a zatim prodire do jezgre vlasi. Selektivno se veže na oštećena područja i učvršćuje slabe točke, popravlja i revitalizira iznutra prema van.

Šampon i regenerator za obnavljanje obojane kose pomažu obnovu kutikule kose i prirodnu obranu kose nakon samo jedne uporabe

Čvrstoća i sjaj

Možda ćete biti iznenađeni kada prvi put operete kosu SATINIQUE šamponom za obnavljanje obojane kose: vaša glava neće biti preplavanjena hrpom sapunice. Razlog tome je što pjena nastaje djelovanjem jakog deterdženta koji sadrži sulfate, koji se koristi u većini šampona i u mnogim proizvodima za čišćenje doma. Sulfati ljušte kutikulu kose, što je čini beživotnom, suhom i oštećenom. SATINIQUE sistem za obnavljanje obojane kose koji se sastoji od šampona i regeneratora ima blagu formulu bez sulfata, koja ne samo da čisti i njeguje kosu, već je štiti, jača i obnavlja te pomaže da kosa zadrži boju i prekrasan sjaj. Jedinstven spoj ekstrakta sjemenki šipka i grožđa hrani kosu: šipak obnavlja beživotnu, suhu kosu i štiti je od oštećenja iz okoliša, a ekstrakt sjemenki grožđa nadomješta antioksidante. Šampon i regenerator jačaju kosu, vraćaju joj vlagu, obnavljaju kutikulu i ne ispiru boju. Kada se koriste zajedno, SATINIQUE sistem za obnavljanje obojane kose može ojačati kosu do devet puta, dok boja ostaje postojana do 45 pranja.

Revitalizirajuća obnova

Još jedan vrhunski proizvod iz nove SATINIQUE kolekcije je Maska za obnavljanje kose. Ovo nježno sredstvo čisti i regenerira kosu uz pomoć vitamina E, ekstrakta sjemenki grožđa i kukui ulja, koji štite kosu od oštećenja iz okoliša, daju kosi zdrav izgled i vraćaju vlagu. Kada se koristi samostalno čini kosu šest puta jačom, a ako se koristi zajedno sa SATINIQUE sistemom za obnavljanje obojane kose, popravlja ispucale vrhove, obnavlja mekoću kose pa čak i vrlo oštećenu kosu čini i do devet puta jačom. Preporučuje se za sve tipove kose, a posebno za kosu izloženu stresu, oštećenu ili obojenu kosu te kao snažan tretman koji koristi moć ENERJUVE sastojka za obnavljanje kose i dubinsku njegu prije oblikovanja. Dakle, recite zbogom ispucaloj kosi i pozdravite meku, svilenkastu, neodoljivu kosu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem