Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Osmijeh za cijeli život

Osobna njega

Dobra oralna higijena jednostavna je kao 1-2-3: četkica za zube, konac i isplahnite.

Oralna higijena je više od lijepog osmijeha. Ona pomaže spriječiti nakupljanje plaka, kvarenje zubi, bolesti desni i loš zadah. Briga o zubima jednako je važna kao i briga o ostatku vašeg tijela. No, jeste li znali da su brojne kliničke studije pokazale da postoji odnos između parodontitisa (upala zubnog mesa) i kardiovaskularnih bolesti?

Četkica za zube

Stomatolozi preporučuju četkanje zubi dvije do tri minute dva puta dnevno. Pasta za zube s fluorom je neophodna. Fluor potiče remineralizaciju zuba, čini zube otpornijima na karijes i sprečava bakterije u stvaraju kiselina štetnih za caklinu. Prilikom pranja zubi GLISTER™ pastom za zube s fluorom nemojte zaboraviti četkati druge površine u ustima, osobito jezik prekriven bakterijama. Četkicu za zube treba mijenjati svaka 3-4 mjeseca ili kada počne gubiti oblik.

Konac za zube

Nastavite s GLISTER koncem za zube najmanje jednom dnevno. Čišćenje zubi koncem je jednostavno. Dovoljno je uzeti jedan 20 cm dug komad konca, zamotajte krajeve oko srednjeg prsta na svakoj ruci, a zatim lagano stružite konac po površini svakog zuba od desni prema van. To će očistiti uske razmake između zuba koje čak i pažljivo dizajnirana GLISTER četkica za zube ne može doseći. Desni mogu malo krvariti kada počnete čistiti koncem za zube, ali to će prestati u roku nekoliko dana. Ako ne, trebali biste otići stomatologu.

Ispiranje

Kada ste završili, koristite GLISTER koncentriranu vodicu za usta. Ona će ukloniti više zubnih naslaga nego samo četkanje uz osvježavanje daha. Miris igra veliku ulogu u socijalnoj interakciji. Zadah iz usta može biti neugodan za vašeg partnera, prijatelje, znance i kupce! Držite GLISTER osvježavajući sprej za usta u torbici ili aktovki i koristite prema potrebi. To će vam dati dotatno samopouzdanje prilikom predstavljanja Amwayevih proizvoda.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem