Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Okusi Njemačke

Dom

Njemački ANP-i dijele svoje omiljene tradicionalne recepte

ANP-i iz šarmantne Njemačke dijele svoje omiljene recepte i iCook™ savjete za pripremu. Spremni za bogate tradicionalne okuse? Idemo.

U duhu udobnosti i prijeteljstva (Gemütlichkeit)

Od ukusnih odrezaka do sočnih bunceka, pržene patke, crvenog zelja, slatko ljute salate od krumpira, raznih vrsta riba i kobasica na sve načine, kuhinja Njemačke nije siromašna po okusima, karakteru ili ugođaju. U stvari, pojam Gemütlichkeit - atmosfera udobnosti i prijateljstva - utjelovljen je ne samo u okusima jela, već i na način na koji se pripremaju i poslužuju. Tri njemačka ANP-a šire ljubav dijeleći svoje omiljene recepte i nudeći savjete kako ih najbolje pripremiti s iCook posuđem.

Tradicionalna jela za svečane prigode

Za Alexandru Klass stanovnicu Krefelda koja je i ANP na 6%, hrana za zimske svečanosti mora biti ne samo ukusna i s tradicionalnim okusima, već se treba i brzo pripremiti. "Ovo je jednostavan recept", kaže ona o omiljenom jelu za svečanosti koji se priprema u njenoj obitelji, blagdanskom gulašu s okruglicama, salatom i kruškom punjenom brusnicom, "ali ja bih ga ocijenila pet od pet.“

Jednostavnost i okus dolaze iz tradicionalnih recepata, koje je Klass prilagodila za iCook Wok s VITALOK metodom kuhanja. "Sada nisam zabrinuta da će se sve zapaliti, a ima manje posuda za pranje", kaže ona.

Blagdanski gulaš s okruglicama, salatom od matovilca i kruškom punjenom brusnicom

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF /kao ePub

Jela s mediteranskim povrćem s niskim udjelom masnoće

Prema ANP dijamantu Nicole Oechsle, koji dolazi iz šarmantnog grada Mietingena, savršeno jelo mora postići ravnotežu. Jedno od njezinih omiljenih jela svih vremena, goveđi odrezak s mediteranskim povrćem sa špeclama od siras niskim udjelom masnoće, uravnotežuje tradicionalnu njemačku hranu s osnovnim namirnicama i lagano mediteransko povrće te rezancima od jaja i sira s niskim udjelom masnoće. "Ovo je jedan od mojih omiljenih recepata i vrlo ga je lako napraviti", kaže Oechsle.

Goveđi odrezak s mediteranskim povrćem i špeclama od sira s niskim udjelom masnoća

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF /kao ePub

Ukusan, ali uravnotežen

Uravnoteženost - savršeni okus, jednostavnost pripreme i zdravi sastojci - to je ono što definira savršeni obrok za svečane prigode za ANP-e i dobre prijatelje Juliu Weber (Biser) i Natalie Goldbeck (Platina). Dame, koje s ponosom Aschaffenburg proglašavaju "najboljim gradom u Njemačkoj", kažu da njihovo omiljeno jelo, mirisna juha od cikle sa suhim smokvama i lješnjacima, nije samo san za pripremu, nego i zdrava za podizanje energije.

"To je lako. Vrlo lako", kaže Weber s osmijehom, govoreći o receptu koji spaja dvije dobitne Amwayove marke - iCook posuđe i NUTRILITE™ bodykey instant obroke. "Ne morate dalje tražiti", dodaje Goldbeck. "Brzo, ukusno i zdravo!“

Svečana juha od cikle sa suhim smokvama i lješnjacima

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF /kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem