Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Postanite kreativni sa svojim wokom!

Dom

Jela za koje nikada niste pomislili da su moguća s ovom tavom za kuhanje

Jeste li znali da možete upotrijebiti vaš iCook™ Wok za pripremu puno jela osim uobičajenih recepta za prženje hrane ili drugih recepata nadahnutih azijskom kuhinjom? Da, zaista – isprobajte npr. meksičke fajitas ili španjolske paelle! Vrijeme je da ostavite sojin umak i sezamovo ulje po strani, otvorite svoj um i kuhinjske ormare - i počnete razmišljati dalje od tipične uporabe woka! Nudimo nekoliko ideja za uporabu ove velike i praktične tave za kuhanje.

Što? S wokom?

Iskoristite veću veličinu iCook Woka od uobičajene i napravite sočna jela u jednoj posudi za obitelj ili sljedeću zabavu:

  1. Kuhajte veće komade mesa ili ribu u primamljivim umacima, polako dodajući više sastojaka u ovu veliku posudu, ostavljajući ih da se kuhaju u svojim ukusnim sokovima.

  2. Čak možete napraviti ukusan umak za svoju obitelj koristeći iCook Wok.

  3. Pripremite ukusnu meksičku mješavinu za piletinu fajitas u svom woku. To vam daje mnogo više prostora od uobičajene tave za kuhanje, plus možete koristiti manje ulja što ga čini zdravijom opcijom. Isprobajte naš recept u nastavku.

Nemojte zaboravite reći gostima na večeri da ste koristili iCook Wok - oni će biti iznenađeni i vrlo impresionirani!

Ovdje preuzmite ovaj recept kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija).

Prednosti iCook-a

  1. Možete koristiti iCook Wok na svim pločama za kuhanje, uključujući suvremene indukcijske ploče za kuhanje.

  2. Wok je razvijen i precizno izrađen s visokokvalitetnom 7-slojnom konstrukcijom, širokim dnom za ravnomjernu raspodjelu topline i nagnutim unutrašnjim bočnim stranama za optimalnu učinkovitost kuhanja.

  3. Dno svake tave za kuhanje sadrži ekskluzivnu OPTITEMP™ tehnologiju koja poboljšava raspodjelu topline na dnu tave do 92%. To vam omogućuje korištenje manje ulja što daje obroke s manje masnoće.

  4. Štoviše, kada postavite iCook poklopac na Wok možete aktivirati VITALOK™ funkciju koja dobro zadržava hranjive tvari koje bi inače bile izgubljene putem pare za kuhanje.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem