Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Postanite kreativni sa svojim wokom!

Dom

Jela za koje nikada niste pomislili da su moguća s ovom tavom za kuhanje

Jeste li znali da možete upotrijebiti vaš iCook™ Wok za pripremu puno jela osim uobičajenih recepta za prženje hrane ili drugih recepata nadahnutih azijskom kuhinjom? Da, zaista – isprobajte npr. meksičke fajitas ili španjolske paelle! Vrijeme je da ostavite sojin umak i sezamovo ulje po strani, otvorite svoj um i kuhinjske ormare - i počnete razmišljati dalje od tipične uporabe woka! Nudimo nekoliko ideja za uporabu ove velike i praktične tave za kuhanje.

Što? S wokom?

Iskoristite veću veličinu iCook Woka od uobičajene i napravite sočna jela u jednoj posudi za obitelj ili sljedeću zabavu:

  1. Kuhajte veće komade mesa ili ribu u primamljivim umacima, polako dodajući više sastojaka u ovu veliku posudu, ostavljajući ih da se kuhaju u svojim ukusnim sokovima.

  2. Čak možete napraviti ukusan umak za svoju obitelj koristeći iCook Wok.

  3. Pripremite ukusnu meksičku mješavinu za piletinu fajitas u svom woku. To vam daje mnogo više prostora od uobičajene tave za kuhanje, plus možete koristiti manje ulja što ga čini zdravijom opcijom. Isprobajte naš recept u nastavku.

Nemojte zaboravite reći gostima na večeri da ste koristili iCook Wok - oni će biti iznenađeni i vrlo impresionirani!

Ovdje preuzmite ovaj recept kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija).

Prednosti iCook-a

  1. Možete koristiti iCook Wok na svim pločama za kuhanje, uključujući suvremene indukcijske ploče za kuhanje.

  2. Wok je razvijen i precizno izrađen s visokokvalitetnom 7-slojnom konstrukcijom, širokim dnom za ravnomjernu raspodjelu topline i nagnutim unutrašnjim bočnim stranama za optimalnu učinkovitost kuhanja.

  3. Dno svake tave za kuhanje sadrži ekskluzivnu OPTITEMP tehnologiju koja poboljšava raspodjelu topline na dnu tave do 92%. To vam omogućuje korištenje manje ulja što daje obroke s manje masnoće.

  4. Štoviše, kada postavite iCook poklopac na Wok možete aktivirati VITALOK funkciju koja dobro zadržava hranjive tvari koje bi inače bile izgubljene putem pare za kuhanje.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem