NAGRADE ZA USPJEH

Ukusno ukrajinsko kuhanje

Dom

Čak iz Ukrajine – izvrsni novi recepti!

Andrii Pidlubnyi je ANP na kvalifikacijskom nivou Osnivača Platine iz Kijeva, Ukrajina, i ljubazno je s nama podijelio dva njegova omiljena ukrajinska recepta – kremastu juhu od metvice i graška s prepečenim kockicama kruha i ratatouille na ukrajinski način – te nam dao savjete o iCook™ posuđu koje se koristi za pripremu hrane. Saznajte kako lako i brzo možete skuhati ova ukusna jela kod kuće. Sigurni smo da bi vam oni brzo mogli omiljeni obroci, čak i za večeri tijekom užurbanog radnog tjedna! Uključili smo i specijalnu ukrajinsku slatku poslasticu koja je savršena za desert ili čak doručak.


Kremasta juha od metvice i graška s prepečenim kockicama kruha

Zbog ove umirujuće i tople vegetarijanske juhe poželjet ćete repete. Ona sadrži sastojke koje najvjerojatnije već imate u svojoj kuhinji, pa apsolutno nema potrebe izlaziti u trgovinu specijalne hrane. Juhe su također izvrstan način da iskoristite sastojke kojima ističe rok trajanja i u kojima lako možete sakriti ona „odvratna“ povrća koja se možda ne sviđaju vašoj djeci! Pogledajte kako Andrii začas priprema ovu kremastu juhu na njegovom video koji je jednostavan za praćenje.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Ratatouille na ukrajinski način

Ovaj je ukusni recept izvrstan za toplo i hladno vrijeme. Raznolikost svježeg povrća čini ga osvježavajućim za ljeto. Za one vrlo vruće dane, razmislite o uklanjanju sira mozzarella kako biste ga učinili vrlo laganim. A što se tiče hladnijih mjeseci, svakako zadržite sir mozzarellu i ubacite u jelo svježe prepečeni kruh – sigurno ćete poželjeti dodatne obroke! Pratite njegove upute o receptu te kako on priprema ovo jelo na njegovom korak po korak video uratku.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub


Slatki Nalysnyky – Ukrajinske palačinke

Ove se palačinke posebno preporučuju u časopisu Amagram, jer su jednostavno ukusne! Oni su izvrsna poslastica koju možete podijeliti s obitelji i prijateljima, a sjajne su za zajedničku pripremu. Jedna osoba može okretati palačinke, dok druga priprema nadjev. A što je još bolje, nadjev se također može mijenjati, što znači da možete napraviti ljute verzije s mljevenim mesom, jajima sa začinskim biljem, gljivama ili zeljem – postoji cijeli niz mogućnosti! Međutim, kako svi volimo dobru slatku poslasticu, preljev od bobica i nadjev od slatkog svježeg sira daju ukusan desert ili ukusan doručak za vikend.

Preuzmite ovaj recept ovdje kao PDF / kao ePub

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem