Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Naš novi junak za održavanje garderobe!

Dom

Predstavljamo NOVI SA8 Koncentrirani tekući deterdžent za pranje šarene i tamne odjeće

Amway predstavlja zanimljivi novi SA8™ deterdžent za pranje rublja, ovoga puta u tekućem izdanju. Novi SA8 koncentrirani tekući deterdžent za pranje šarene i tamne odjeće snažno djeluje na mrlje a blagotvorno na boje, lako se upotrebljava i ekološki je prihvatljiv. A najbolje od svega? Šarena odjeća sačuvat će svoju boju, a tamna će odjeća duže izgledati novo – i sve to s jednim tekućim deterdžentom. Više ne morate kupovati različite deterdžente za različite boje!

Mnogo je razloga zbog kojih bi SA8 tekući deterdžent za pranje rublja u boji za vas mogao biti bolji odabir. Doznajte ih u nastavku:

1. Jedan deterdžent za sve boje

Ništa nije gore od trenutka kada izvadite netom opranu odjeću iz perilice i shvatite da je izblijedjela i da izgleda mnogo starije no što zapravo jeste. Posebna formula u SA8 tekućem deterdžentu stvorena je kako bi se očuvala svježina boja na šarenoj odjeći i spriječilo blijeđenje tamne odjeće. Ona čak i sprječava propadanje tkanine. SA8 tekući deterdžent sadrži specijalni polimer koji doprinosi fiksiranju boje u tkanini i sprječava prijenos boja između tkanina tijekom pranja. Osim toga, deterdžent sadrži enzim zvan celulaza, koji uklanja sićušna mikrovlakna koja nastaju starenjem pamuka. Tim se procesom omogućuje duže očuvanje izvorne boje tkanine, a određenim se iznošenim pamučnim predmetima može pomoći da vrate stari sjaj.

2. Blag utjecaj na tkaninu

U SA8 tekućem deterdžentu i SA8 deterdžentima u prahu upotrebljava se slična tehnologija i sastojci kako bi se spriječio prijenos boja između tkanina. U njima se također upotrebljava ista vrsta enzima, kako bi se na pamučnoj odjeći spriječilo stvaranje mikrovlakana zbog kojih ta odjeća dobiva čupav i iznošen izgled. No, budući da je SA8 tekući deterdžent manje lužnat od deterdženta u prahu, ima mnogo blaži utjecaj na tkaninu i u osnovi izvrsno štiti vašu odjeću.

3. Crno ili bijelo, pitanje je sad

Prugasto crno-bijelo donje rublje ili omiljena crno-bijela košulja – je li to svijetlo ili tamno rublje? Ma što vi mislili o tome, pitanje je nevažno kada imate SA8 tekući deterdžent! Taj je deterdžent savršen za osjetljive crno-bijele kombinacije jer doprinosi fiksiranju boje u tkanini. No, o jednome morate voditi računa: o vrsti materijala od koje je odjevni predmet izrađen. Na žalost, neki proizvođači tkanina služe se bojama koje nisu prikladne za određene tkanine. Kako biste u toj situaciji izbjegli prijenos boje, preporučujemo vam da razvrstate rublje i perete sličnu odjeću zajedno. Osim toga, za najbolje rezultate pranja najbolje bi bilo razvrstati rublje prema vrsti tkanine.

4. Ekološki prihvatljivo

Budući da je SA8 tekući deterdžent već rastopljen, optimiziran je za pranje na niskim temperaturama do 15 ºC. Time štedite novac i električnu energiju, što je idealno i za novčanik i za planet. Učinku SA8 tekućeg deterdženta doprinosi i specijalna BIOQUEST FORMULA™, kojom se osigurava vrlo učinkovito čišćenje i zaštita boje primjenom ekološki prihvatljivog i lako biološki razgradivog proizvoda. I što je najbolje od svega, možete biti sigurni da će se boje očuvati.

5. Prikladno za cijelu obitelj

Novi SA8 tekući deterdžent ujedno ne sadrži fosfate, bjelilo ni optička bjelila, što ga čini sigurnim odabirom za vašu obitelj. Osim toga, dermatološki je ispitan kako bi se osiguralo da neće ostaviti nikakve štetne ostatke na vašoj odjeći.

6. Mala količina za veliki učinak

Kao i mnogi drugi Amwayevi proizvodi za čišćenje, SA8 tekući deterdžent je koncentriran, pa ga treba samo malo prilikom svake upotrebe. Broj pranja po boci ovisi o mnoštvu varijabli, između ostalog o tome koliko je rublje prljavo, koja se količina rublja pere i koliko je voda tvrda na vašem području. U standardnoj perilici volumena 4,5 kg sa srednje prljavom odjećom i srednjom tvrdoćom vode, boca SA8 tekućeg deterdženta bit će dovoljna za 33 pranja. To znači da ćete moći obaviti više pranja ne žrtvujući kvalitetu čistoće!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem