Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Rad od kuće s djecom

Dom

Amwayevi zaposlenici dijele svoja iskustva usklađivanja roditeljstva s radom od kuće.

Usklađivanja poslovnih zahtjeva i roditeljstva kada provodimo toliko vremena zajedno kod kuće može biti teško za sve. Ovdje možete pronaći kako Amwayevi zaposlenici dijele svoja iskustva i savjete kako preživjeti novu normalu.

Budite prilagodljivi

Tatiana - glavna urednica: „Ono što nam je zaista pomoglo je da smo imali plan i bili smo fleksibilni. S dvoje djece (4 i 9 godina) potrebno je organizirati se i reorganizirati na temelju dnevnih potreba vaše obitelji."

„Moja djeca se ne pridržavaju u potpunosti mog COVID-19 rasporeda, ali nam on svima daje smjer djelovanja. Jedno od nas, ovisno tko je slobodan muž ili ja, pomaže djeci u njihovim aktivnostima kad god je to potrebno. Svi smo se morali malo promijeniti. Npr, nikada nisam bila netko tko planira obroke. Moj moto je uvijek bio slobodni, ali zdravi. Sad imam isplanirane obroke za 3 tjedna! Smiješno je kako se vaš život i navike mogu promijeniti! "

Obvezno je pažljivo planiranje

Ganna - viša analitičarka istraživanja tržišta: „Imam dvoje djece (6 mjeseci i 4 godine) u jednosobnom stanu. I poput mnogih žena prisiljena sam igrati toliko uloga odjednom - biti supruga, mama, domaćica i poslovna žena. Jednostavno nije moguće istovremeno kuhati, hraniti dijete i odgovarati na e-poruke. Pažljivo planiranje bilo je jedino što nam je pomoglo u preživljavanju mjera izolacije! Ovo sam pronašla da djeluje za nas:"

  1. Planirajte - podijelite sve dnevne zadatke u termine od 30-ak minuta i pobrinute se da znate kada vaš partner mora biti dostupan kako biste učinkovito podijelili svoje vrijeme.

  2. Budite fleksibilni - spremite kreativne zadatke za večer, kad djeca spavaju i kada imate vremena za razmišljanje!

  3. Ostanite usredotočeni - pripremite novi raspored za svaki dan i držite ga se!

  4. Ostanite pozitivni - nastavite se podsjećati da će se situacija prije ili kasnije završiti...

Neophodno je posvetiti vrijeme obitelji

Stella - Viša voditeljica komunikacija: „Moj suprug i ja oboje radimo od kuće,pa pokušavamo pružiti našoj petogodišnjoj kćeri nešto vremena tijekom pauza."

„Za našu obitelj neophodno je vrijeme nakon posla. Mi kao roditelji pokušavamo postaviti granice između poslovnog i privatnog života. Nakon što se laptop isključi, mi smo 100% posvećeni našoj kćeri. Sada kad nam je dozvoljeno izlaziti van, pokušavamo večeri provoditi vani. Puno nam pomaže kada smo u prirodi i na suncu. Nakon večere, vrijeme je za film, ali ako želimo razgovarati, isključujemo televizor i zavalimo se na kauč.“

„Teško nam je uz dva posla s punim radnim vremenom i samo 24 sata na raspolaganju, ali mnogo smo naučili o sebi i našoj obitelji. “

Napravite natuknice, a ne pravila

Sandra - Brend menadžerica: „Kao obitelj, imali smo dobra razdoblja kada smo radili savršeno kao tim, ali i razdoblja kada smo imali poteškoća. Prihvaćanje da nemamo glavni plan za nas pomoglo nam je nositi se s ovim. A ove obiteljske natuknice pomogle su nam u radu od kuće s našom trogodišnjom kćerkom:"

  1. Razgovarajte međusobno - svake večeri suprug i ja pregledamo naše programe za sljedeći dan. Tko će početi raditi vrlo rano ujutro? Tko ima važne pozive i u koje vrijeme? I što ćemo učiniti ako istovremeno imamo takve pozive?

  2. Planirajte, planirajte, planirajte - što ćemo pripremiti za večeru? Kada trebamo ići u kupovinu i očistiti kuću, i tko će biti odgovoran za to?

  3. Svježi zrak - izaći u šetnju ili voziti bicikl jednom dnevno s našim djetetom, čak i ako pljušti kao iz kabla.

  4. Odvojite vrijeme za neplanirane odmore - družiti se našim djetetom, slušati glasno glazbu i 10 minuta spontano plesati. To nam je pomoglo da rasteretimo naše umove.

Pronađite nove načine za povezivanje

Patrycja - voditeljica komunikacija: „Imati tinejdžere kod kuće nikad nije lako, a to je još teže tijekom mjera izolacije. Oni nisu navikli biti toliko kod kuće, a u njihovoj dobi prijatelji im se čine zabavnijim od roditelja."

„Morali smo se dogovoriti oko novih pravila - u koje vrijeme treba ustati ujutro, kada raditi školsku zadaću i kako uživati u slobodnom vremenu. Prošlo je već neko vrijeme od kada su moja djeca očekivala da će se njihovi roditelji igrati s njima, ali ugodno sam se iznenadila. Nedavno su odlučili da svi zajedno trebamo igrati društvene igre. Sada redovito igramo Monopoly, Scrabble, Uno ili Dobble! „

Za više savjeta posjetite našu internetsku stranicu Amway, zajedno kod kuće .

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem