Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Ekološki osviješteno čišćenje doma

Dom

Amway Home nudi ekološki prihvatljiva rješenja za potrebe vašeg kućanstva

Održavajte dom čistim uz tjedni raspored. Ako ne želite čistiti sve odjednom, možete podijeliti dane po prostorijama ili zadacima, primjerice kuhinju čistite utorkom, podove perete četvrtkom, a rublje nedjeljom. Ako najprije pospremite nered, ubrzat će postupak čišćenja. Dok se bavite kućanskim poslovima, razmislite o sastavljanju popisa koraka za radnje koje trebate obaviti u svakoj prostoriji.

Linija Amway Home ima odgovor na gotovo sve potrebe kućanstva i proizvode koji sadrže našu patentiranu tehnologiju BioQuest Formula™. Formula pruža snažnu i koncentriranu otopinu za čišćenje s aktivnim sastojcima umjesto praznih punila i vode, pa s manje proizvoda možete postići bolje rezultate. Proizvodi s našom tehnologijom BioQuest Formula™ također su potpuno biorazgradivi, što znači da se razgrađuju prirodno, a testira ih dermatolog kako bi se osiguralo da su blagi prema vašoj koži.

Održivi proizvodi

Proizvodi Amway Home certificirani su Poveljom o održivom čišćenju organizacije AISE. Svi proizvodi navedeni u ovom članku također nose oznaku „Safer Choice” koju im je dodijelila američka Agencije za zaštitu okoliša. Programom „Safer Choice” odaje se priznanje proizvodima koji imaju pozitivnije karakteristike za ljudsko zdravlje i okoliš od konvencionalnih proizvoda iste vrste.

© Getty Images

Tražite li nadahnuće? Evo primjera praktičnog tjednog rasporeda čišćenja po sobama, kao i ekoloških proizvoda iz linije Amway Home koji će vam pritom biti potrebni.

1. dan: kuhinja

Tjedno ribanje i brisanje kuhinje dobra je navika koju valja održavati kako biste izbjegli nakupljanje mrvica i prljavštine. Umjesto papirnatih ručnika poslužite se krpama i spužvama za višekratnu upotrebu kako biste smanjili količinu otpada. Ne zaboravite očistiti područja koja vam neće odmah upasti u oko, primjerice unutrašnjost hladnjaka i pećnice. To su glavna područja na kojima se stvaraju naslage i možda će ih s vremenom biti teže očistiti ih ako ih zapostavite.

Preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje kuhinje L.O.C.™ namijenjenog za impregnirane površine koje se mogu prati, kao što su radne površine, štednjaci, kuhinjski aparati, sudoperi i hladnjaci. To je proizvod za čišćenje s mirisom agruma, dovoljno snažan da otopi i najtvrdokorniju masnoću i prljavštinu. Zahvaljujući koncentriranoj formuli, ulaganje će vam se višestruko isplatiti. Bočica od 500 ml traje koliko i četiri obične bočice sredstva za čišćenje s raspršivačem. Ne sadrži fosfate, jake kiseline, lužine ni izbjeljivač na bazi klora, stoga nećete udisati štetne pare niti izlagati kožu agresivnim kemikalijama.

Za pećnicu upotrijebite gel za čišćenje pećnice AMWAY™. Ta jedinstvena formula u obliku gela omekšava, podiže i otapa masnoću i zapečene ostatke hrane kako biste ih lako mogli obrisati. Sredstvo za čišćenje isporučuje se s praktičnom četkom koja će vam olakšati ribanje.

2. dan: kupaonice

Za kupaonice je često potreban niz različitih proizvoda, pa je najbolje da ih prethodno sve pripremimo. Za većinu površina, uključujući keramičke pločice, porculan, plastiku i nehrđajući čelik, preporučujemo sredstvo za čišćenje kupaonice L.O.C.™. Ako čistite samo keramičke pločice, možete upotrijebiti i samo izbjeljivač za sve vrste tkanina SA8™. Dovoljno je snažan za uklanjanje mrlja od tvrde vode, ali dovoljno blag da ne stvara ogrebotine. Koncentrirana formula lako otapa ostatke sapuna i ispire ga ostavljajući površinu čistu i bez tragova. Bonus: sredstvo za čišćenje kupaonice L.O.C.™ sadrži limunsku kiselinu dobivenu iz obnovljivih izvora.

Za toalet preporučujemo sredstvo za čišćenje WC školjke L.O.C.™ koje ne sadrži fosfate ni klor i zasigurno će ukloniti kamenac i druge mrlje. Organske kiseline pomažu pri uklanjanju najtvrdokornijeg prstena oko školjke i djeluju ispod linije vode kako bi uklonile i mineralne naslage uzrokovane tvrdom vodom. Za svjež miris zaslužna je formula za dezodoriranje NEUTRALODOR™ koja pomaže pri uklanjanju neugodnih mirisa. Proizvod je siguran za septičke jame i vodovodne sustave.

© Getty Images

3. dan: dnevni boravak i blagovaonica

Velike sobe mogu djelovati nesavladivo, no bit će vam lakše ako prostoriju koju čistite vizualizirate kao rešetku. Na taj način možete obavljati poslove odozgo prema dolje i od zida do zida i izbjeći čišćenje istog područja dva puta. Kako biste lakše oprali pod, najprije ga pometite ili usisajte da uklonite dlake i mrvice.

Za bilo koju površinu kojoj voda neće naštetiti preporučujemo univerzalno višenamjensko sredstvo za čišćenje L.O.C.™. To biorazgradivo sredstvo za čišćenje sadrži sastojke dobivene prirodnim putem koji služe za uklanjanje prljavštine i drugih ostataka. I što je najbolje, nema potrebe za ispiranjem pa taj korak možete preskočiti.

Za staklene prozore, zrcala i zaslone TV-a preporučujemo sredstvo za čišćenje stakla L.O.C.™. Prirodni sastojci na biljnoj osnovi čudesno djeluju na staklenim površinama kako bi vam pružili prekrasan sjaj bez tragova. Samo poprskajte proizvod po površini i obrišite ga!

4. dan: praonica rublja

Smanjite potrošnju vode i energije tako što ćete pričekati da napunite perilicu rubljem prije no što je uključite. Ako je odjeća samo malo zaprljana, namjestite postavku onečišćenja na „malo” kako biste smanjili vrijeme pranja i uštedjeli energiju. Prilikom pranja imajte na umu da su svi deterdženti iz linije Amway Home najbolji pri 15°C.

Za osjetljive tkanine, kao što su svila, vuna ili sportska odjeća koja u sebi ima posebne dodatke, preporučujemo koncentrirani tekući deterdžent za pranje osjetljivih tkanina SA8™ Delicate. Taj deterdžent sadrži sastojke biljnog porijekla koji će ukloniti mrlje s vaših osjetljivih tkanina i pružiti im svježi miris. Može se upotrebljavati za ručno i strojno pranje. Ujedno ima formulu za kontrolirano stvaranje pjene kojom se smanjuje potreba za ispiranjem, pa ćete uštedjeti vrijeme i energiju prilikom ručnog pranja.

Izbjeljivač za sve vrste tkanina SA8™ preporučujemo za snježno bijele tkanine ili kao sredstvo za pojačavanje djelovanja deterdženta za pranje rublja koje ne oštećuje boje. U ovom moćnom proizvodu za čišćenje upotrebljava se izbjeljivač na bazi kisika, a ne na bazi klora. On je ujedno i univerzalno sredstvo za čišćenje koje se može upotrebljavati za uklanjanje mrlja po kući, uključujući i one na tepihu.

Ako tražite nešto drugo, pogledajte kolekciju proizvoda za pranje rublja iz linije Amway Home . Mnoštvo različitih proizvoda zasigurno će zadovoljiti sve potrebe.

Uz organiziran, tjedni raspored čišćenja i arsenal sredstava za čišćenje iz linije Amway Home, svatko može biti profesionalac u održavanju blistave čistoće kućanstva! Tijekom upotrebe proizvoda za čišćenje iz linije Amway Home, imajte na umu da je mala količina dovoljna za veliki učinak. Pročitajte naljepnicu na svakom proizvodu kako biste znali upotrijebiti odgovarajuću količinu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem