Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Upotreba perilice suđa na učinkovit i ekološki osviješten način

Dom

Želite li da vam suđe bude čisto kao savjest? Istražujemo kako vam nove tablete za strojno pranje suđa Dish Drops™ mogu pomoći da sačuvate svoje suđe i perilicu, ali i planet.

Svaka odluka koju donesete ima utjecaj na okoliš. U trenutku kada su nam oceani onečišćeni plastikom i svakovrsne nepoželjne tvari dospijevaju u staništa u kojima im nije mjesto, iznimno je važno donositi ispravne odluke. To uključuje i odabir tableta za perilicu suđa. Da, odabir odgovarajućih tableta za perilicu suđa može biti jednako važan kao i odabir odgovarajuće perilice suđa. Zašto?

Svaka kap pomaže

Kada je u pitanju održivost, i najmanji su detalji bitni. Kao prvo, sastojci, proizvodnja i ambalaža određenog proizvoda od presudne su važnosti.

Jednako je tako važno voditi računa o otpadu, što se često zanemaruje. Tablete za strojno pranje suđa Dish Drops™ pouzdano pružaju učinkovito čišćenje – bez vidljivih mrlja od deterdženta na staklenom posuđu kada je voda mekana ili mrlja od kamenca kada je voda tvrda – pa suđe nećete morati prati više puta, što ga može trajno oštetiti i prijevremeno pretvoriti u otpad.

© Getty Images

Lako je donijeti pravu odluku – morate samo potražiti opcije koje nude ravnotežu ekološkog i radnog učinka. Primjerice, nove i poboljšane tablete za strojno pranje suđa Dish Drops™ još su ekološki prihvatljivije nego ranije, a uz to pružaju bolje rezultate čišćenja.

Snažno koncentrirana formula „sve u jednom” sadrži sve sastojke koje biste mogli očekivati od vrhunskog proizvoda. Ona pruža odlične rezultate čišćenja, a predpranje nije potrebno. Ima blagi učinak na okoliš, a unatoč tome pruža odlične rezultate čišćenja čak i na 40°C. Usto su sve tablete individualno omotane u razgradivu vrećicu, a potom zapakirane u kartonsku kutiju koja se može reciklirati i nosi certifikat Vijeća za upravljanje šumama (engl. Forest Stewardship Council, FSC). Dobar je to način da vam savjest bude čista kao posuđe.

© Getty Images

Savjeti za ekološko pranje suđa

Zanima li vas što još možete učiniti kako biste poboljšali svoj ekološki otisak?


1. Uvijek vodite računa o tome da je perilica suđa puna

Budete li pazili na to da je perilica suđa potpuno napunjena, smanjit ćete tjedni broj pranja i tako uštedjeti energiju i vodu.


2. Nemojte ispirati suđe prije pranja

Uklonite ostatke hrane, ali nemojte ispirati suđe prije nego što ga složite u perilicu jer tablete Dish Drops™ imaju takav sastav da peru ostatke hrane i masnoću. Ispiranje suđa prije pranja obično je nepotreban korak kojim se troši voda.


3. Uvijek pazite na to da su filtri i rotirajući krakovi za prskanje čisti

Maksimizirajte učinkovitost svoje perilice suđa redovnim čišćenjem i pregledom filtara i rotirajućih krakova u uređaju.


4. Snizite temperaturu

Kada snizite temperaturu zagrijavanja perilice suđa s visoke na srednju, time smanjujete i potrošnju energije.

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem