Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Pravi poznavatelj čaja i kave ponovno je s nama!

Dom

Ograničeno izdanje iCook™ Električnog kuhala za vodu s digitalnim zaslonom za kontrolu temperature ponovno je s nama! Elegantan je to uređaj koji je potreban u svakoj modernoj kuhinji – i svakom ljubitelju čaja

U drugom dijelu 19. stoljeća, dok se Engleska oporavljala od Velike mećave i čekalo se izdavanje patenta za prve pokretne stepenice, svijet je upoznao prvo električno kuhalo za vodu. Bilo je nezgrapno, teško i trebalo mu je 12 minuta da prokuha vodu – ali je njime započela revolucija električnog kuhala.

Skoro 130 godina kasnije, skromno je kuhalo uvelike napredovalo. Uzbudljivo ograničeno izdanje iCook Električnog kuhala za vodu s digitalnim zaslonom za kontrolu temperature najnoviji je korak u transformaciji od nepraktičnog eksperimenta do neizostavnog kuhinjskog pomagala. Kuhalo krasi protuklizna ergonomska ručka, dvostruka toplinska izolacija bez BPA-a i unutrašnjost od nehrđajućeg čelika tako da voda ne dolazi u dodir s plastikom. Osim toga, njegov pametni digitalni dodirni zaslon za kontrolu i očitavanje temperature u stvarnom vremenu osigurat će vam da svaki put skuhate savršenu šalicu čaja ili kave. Od sada i kod kuće možete imati profesionalno pripremljenu kavu i čaj kad god poželite!

Neki to vole (manje) vruće

Mali prst gore ili dolje? Mlijeko, vrhnje ili limun? Zeleni, bijeli ili rooibos? Konzumiranje čaja tema je vruće rasprave – da, igramo se riječima. Međutim, svi se globalno slažu da se čaj, neovisno o vrsti, mora pripremati na odgovarajućoj temperaturi. To je stoga što čajevi s osjetljivim listovima daju bolje rezultate pri infuziji na hladnijim temperaturama, dok jači napitci od biljaka s tvrđom površinom zahtijevaju kuhanje na višim temperaturama.

Srećom, elegantno iCook električni kuhalo će osigurat će savršeno pripremanje čaja, bez obzira na to koju vrstu čaja volite. Ono vam uz pomoć digitalnog dodirnog kontrolnog zaslona, funkcije održavanja topline za promjenjivu kontrolu temperature i prikaza temperature u stvarnom vremenu omogućuje precizno postavljanje temperature. Dakle, kako biste pripremili vrhunski čaj trebate samo slijediti ovaj vodič za temperaturu:

  1. Zeleni čaj – namačite 2–4 minute pri 70–80°C

  2. Bijeli čaj – namačite 4–6 minuta pri 80°C

  3. Oolong čaj – namačite 5–8 minuta pri 90°C

  4. Crni čaj – namačite 4–6 minuta pri 100°C

  5. Rooibos čaj – namačite 5 minuta pri 100°C

Više od čaja

Naravno, i druga su pića – osim čaja – sklona visokim temperaturama. Vruću vodu s limunom, primjerice, najbolje je pripremiti na nižoj temperaturi. Isto tako, kava u zrnu najbolja je kada se priprema na 90°C.

Zapravo, iCook Električno kuhalo za vodu s digitalnim zaslonom za kontrolu temperature pružit će vam sve, od mlake vode za piće (koja je božanstvena pri 40°C) do savršenog čaja ili kave. Samo upamtite da se radi o vremenski ograničenoj ponudi koja će biti dostupna samo do isteka zaliha. Stoga ne čekajte predugo!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem