Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Isprobajte ovaj novi pristup tradicionalnom gulašu

Dom

S hladnim razdobljem godine iza nas, sada je vrijeme za uživanje u svježijim, novijim jelima koja su prepuna ukusnih hranjivih tvari.

Proljeće nam nudi prvo ovogodišnje svježe povrće i začinsko bilje. Ona su uvijek punog okusa i bogata hranjivim tvarima. A nakon zimskih obilnijih, jačih obroka, dobro ih je zamijeniti jelima koja su lakša i zdravija.

U našem receptu za proljetni gulaš pronaći ćete puno zelenog povrća i svježeg začinskog bilja koja su bogata hranjivim tvarima i daju izvrstan okus jelu. Ne samo da je ukusan, već ćete se i vi osjećati dobro kada ga pojedete. Ovaj recept daje novi način pripreme tradicionalnog, vrućeg gulaša kako bi bio savršeno ukusan za proljeće. Također smo unijeli nekoliko jednostavnih promjena kako bi recept prilagodili veganima.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook posuđe savršeno je posuđe za pripremu ne samo ovog jela, već i velikog izbora jela. Uz Vitalok način kuhanja povrće zadržava više svojih hranjivih tvari i okusa. Način kuhanja s vodenom barijerom zadržava do trećinu više esencijalnih vitamina i minerala nego kod kuhanja tradicionalnim metodama - kao i teksturu, boju i okus. Dobra vijest je da imamo proljetnu rasprodaju: iCook setova na 12% popusta od 17. do 24. ožujka.

Dakle, ako tražite jelo koje odražava ljepotu najukusnije proljetne ponude, onda nemojte tražite dalje od ovog novog recepta tradicionalnog gulaša. S ovim se receptom lako može nahraniti četvero ljudi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem