Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Iznenađujući načini upotrebe iCook Woka

Dom

Ljubitelji hrane i woka, ovo je vaš trenutak! iCook Wok mogao bi biti vaše novo omiljeno pomagalo za 11 različitih načina pripreme hrane

Što vam padne na pamet kada ugledate wok? Brzo prženje, naravno. Brz i jednostavan obrok načinjen od sastojaka koje imate pri ruci. Kada je u pitanju brzo prženje, iCook Wok uistinu je praktičan jer vam štedi vrijeme i trud. No je li taj izvrsni pribor za kuhanje doista samo jednodimenzionalan?

Naravno da nije.

11 iznenađujućih načina upotrebe iCook Woka

Prženje bez masnoće

Veće, neizrezane komade mesa pripremajte na slaboj, ujednačenoj vatri bez masti ili ulja. Budući da iCook Wok zadržava vitamine iz hrane uz pomoć značajke Vitalok, idealan je za prženje na niskim temperaturama.

Izvucite svoj iCook Wok i probajte prženje bez masnoće uz ukusne meksičke smotuljke punjene piletinom, lukom i paprikama .

Poširanje

U woku? Naravno, zašto da ne? Ako vam ikad ustreba više prostora za poširanje, rješenje bi mogao biti vaš iCook Wok. Jednostavno napunite wok vodom, pustite je da proključa na jakoj vatri pa potom smanjite temperaturu na srednju vatru. Neka se mjehurići obavezno lagano dižu u vodi najmanje 15 minuta.

Pirjanje

Kuhanje s wokom pruža vam optimalnu fleksibilnost pri regulaciji temperature, pa je iCook Wok uvijek spreman kada poželite usporiti i namirnice pripremati pirjanjem. To vrijedi i za kasne dodatke umaku koje možete pirjati po želji, a da to ne utječe na dio koji ste već pripremili.

Pečenje

Možda se čini da to nije tehnika prikladna za vaš svakodnevni wok, no ovo je ipak specijalni iCook. U njemu možete peći ukusne namirnice, kao što su orašasti plodovi ili povrće. Odvojiva rešetka poslužit će vam kao platforma za pripremu, a poklopac će zadržavati toplinu kako bi se ona ravnomjerno primjenjivala iz svih kutova, baš kao u pećnici. Tako iCook Wok može sačuvati okuse i zdrave sastojke namirnica na način koji nije moguć ni u jednoj pećnici. Ostali sastojci mogu se smjestiti ispod platforme kako bi se sve namirnice pripremale odjednom.

Prženje u dubokom i plitkom ulju

Vaš iCook Wok također je dobar za prženje u dubokom ulju ili za zdraviju alternativu s manje masnoće, prženje u plitkom ulju. Oblik woka idealan je za iznimno precizno dodavanje željene količine ulja.

Tražite li ukusno predjelo? Upotrijebite iCook Wok za prženje zdravih rolica od patlidžana sa začinskim biljem i kremastim sirom .

Lagano kuhanje

Lagano kuhanje još jedan je način pripreme jela za koji je potrebna dobra regulacija temperature. Gulaš, čili ili čak juhe savršene su za ovu metodu pripreme. Gotovo sve vrste umaka koje pripremite trebat će se lagano kuhati nekoliko trenutaka – a iCook Wok je kao stvoren za to.

Dinstanje

Dinstanje je u osnovi dugotrajno lagano kuhanje bez prethodnog prženja ili pečenja. Mislite li da bi vam iCook Wok mogao dosaditi? Razmislite još jedanput – i odaberite dinstanje!

Kuhanje i djelomično kuhanje

Sada kada znate da se iCook Wok može upotrijebiti za pečenje, poširanje i dinstanje, neće vas iznenaditi kada čujete da se u njemu može i kuhati odnosno djelomično kuhati. Jednostavno održavajte temperaturu woka stabilnom dok se u tekućini ne pojave mjehurići. Zahvaljujući 7-slojnoj konstrukciji iCook Woka hrana se neće lijepiti niti izgarati na dnu woka. Međutim, vodite računa o tome da temperatura pripreme ne bude previsoka jer time možete oštetiti wok.

Isprobajte ovaj način pripreme hrane tako da napravite slastan pakistanski patlidžan s umakom od jogurta .

Kuhanje na pari

I naposljetku, iCook Wok može poslužiti za kuhanje na pari. Za taj je način pripreme najbolje upotrijebiti odvojivu rešetku i poklopac, kao kod pečenja, samo s ključalom vodom na dnu tave.

Jeste li dobili nadahnuće? Provjerite ove slasne recepte i pripremite ih s iCook Wokom!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem