Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Pranje dječjeg rublja

Dom

Ugodno za bebu, bezbrižno za mamu i tatu

Tko bi rekao da tako divno i maleno ljudsko biće može zaprljati toliko rublja u kratkom roku? Svi roditelji znaju kojom brzinom ta hrpa hranom umrljane dječje odjeće može rasti tijekom svakodnevnih dječjih aktivnosti. To znači da se odjeća za bebe pere… prilično često.

No, evo u čemu je stvar – ti deterdženti za rublje koje upotrebljavamo za uklanjanje tvrdokornih mrlja? Neki od njih sadrže jake kemikalije koje mogu nadražiti osjetljivu kožu vaše bebe, izazivajući crvene mrlje pa čak i svrbež. Srećom, Amway nudi deterdžent s posebnom formulom za bebe koji je blag prema osjetljivoj koži, no oštar prema mrljama.

Zašto bebina koža treba dodatnu pažnju?

Koža dojenčeta vrlo je osjetljiva i oko 30 % tanja od kože odrasle osobe. Za razliku od kože odrasle osobe, koža djeteta do dobi od 3 do 4 godine ne može zadržati odgovarajuću razinu vlage. Stoga su bebe osjetljive na svakodnevne stresove iz okoliša, kao što su suha klima, vjetar, sapuni i trenje izazvano odjećom i pelenama. Ti iritansi kod beba mogu izazivati osip i opću nelagodu.

Neke su bebe još osjetljivije od drugih i ne reagiraju dobro na boje, mirise i deterdžente. Zbog toga proizvodi za njegu kože za bebe, kao što su šamponi i losioni, obično imaju iznimno nježnu formulu koja ne sadrži mirise.

Priprema odjeće za bebe

Nekoliko je stvari koje trebate uzeti u obzir kako biste smanjili rizik od iritacije kože vaše bebe.

Prvo, pri kupnji nove odjeće ili deka bilo bi dobro oprati te tkanine prije nego što u njih umotate bebu. Dječja odjeća prošla je dugačak put prije no što je završila u vašoj vrećici za kupnju. Pidžama je vjerojatno neko vrijeme ležala u tvornici, pakiranju ili skladištu odnosno na polici trgovine, skupljajući klice i kemikalije.

Pranjem nove odjeće također se ispire višak boje iz sintetičkih vlakana. Višak boje može uzrokovati alergijsku reakciju kod ljudi s osjetljivom kožom, a osobito kod beba čija je koža ionako već nježna.

Bilo da je riječ o prvom pranju odjeće ili pokušaju ispiranja mrlja, uvijek upotrijebite deterdžent za pranje rublja koji ima formulu za osjetljivu kožu.

Preporučujemo Amway Home™ SA8™ Baby koncentrirani tekući deterdžent za pranje dječjeg rublja s učinkom omekšivača . Taj tekući deterdžent koji ne sadrži fosfate, klor, EDTA, NTA ni NPE uklanja mrlje ostavljajući tkanine lijepe i meke, a pedijatri ga čak preporučuju za osjetljivu kožu.

Dobar za bebe, ali i za vas!

Patentirana BIOQUEST formula ne sadrži boje, klor, fosfate ni optička bjelila. Sadrži aloe veru, prirodno sredstvo za njegu kože poznato po tome što hidratizira suhu kožu.

Američka Agencija za zaštitu okoliša potvrdila je usklađenost ovog deterdženta u sklopu programa „Safer Choice”, što znači da on sadrži sastojke koji imaju pozitivnije karakteristike za ljudsko zdravlje i okoliš od konvencionalnih proizvoda iste vrste.

Bonus: ovaj deterdžent nije prikladan samo za dječju odjeću – dovoljno je snažan da djeluje i na odjeću za odrasle. Ako je dovoljno nježan za bebinu kožu, dovoljno je nježan i za vas.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem