Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

DISH DROPS – tajno oružje!

Njega doma

Saznajte više o prednostima AMWAY HOME DISH DROPS proizvoda.

Možda se mijenja boja lišća, ali to ne znači da nije pravo vrijeme da zajedno s prijateljima ili obitelji uživate u jednostavnim zadovoljstvima pripremanja roštilja na otvorenom. Možete roštiljati s osmijehom znajući da će DISH DROPS™ proizvodi biti tu da vam pomognu da očistite svu masnoću i sasušene ostatke hrane.

Kako ovo sredstvo može pomoći

Ovo učinkovito sredstvo snažno djeluje na nečistoću i nježno je prema vašim rukama. Od trenutka kada počnete koristiti DISH DROPS koncentrirano sredstvo za pranje suđa, primijetit ćete da je nešto drugačije. Samo kap ili dvije učinit će vaše suđe blistavo čistim s mirisom svježih agruma. Sinergija njegovog četverostruko patentiranog shiso ekstrakta, aloe vere, alfahidroksilne kiseline i sastojaka za čišćenje na bazi kokosa pojačavaju blag učinak na kožu. Štoviše 84% aktivnih sastojaka u ovom visoko koncentriranom sredstvu dolazi iz prirodnih izvora. DISH DROPS koncentrirano sredstvo za pranje suđa može se čak koristiti u hladnoj vodi. A jeste li znali da je ovaj proizvod dobio patent zbog svojih posebnih sastojaka koji poboljšavaju raspršivanje, djelovanje u tvrdoj vodi i pjenjenje, promicanje zdrave kože, a djeluje i protiv iritacije površinskih aktivnih tvari?

A ima i više

Za veću praktičnost, DISH DROPS sredstvo za strojno pranje suđa dolazi u jednostavnom pakiranju – kutiji, a DISH DROPS tablete za strojno pranje suđa, sa svojih osam esencijalnih koraka čišćenja*, sada su pakirane u vrećice razgradive u vodi i otapaju se na već na 40°C. Njihova primjena je jednostavna - samo jedna tableta. Niti jedan proizvod ne sadrži fosfate i perborate, a njihova formula aktivnog kisika i formula dvostrukog enzima pomaže ukloniti mrlje i naslage od tvrde vode.

Prijatelj za ribanje

Još jedan izvrstan i zanimljiv proizvod za ponuditi kupcima su DISH DROPS SCRUB BUDS™ spužve za čišćenje od nehrđajućeg čelika. Vrlo kvalitetna vlakna od nehrđajućeg čelika dugotrajna su i otporna na hrđu. Spužvice su izdržljive i mogu se ponovo koristiti, traju dvostruko duže od spužvica za pranje od nehrđajućeg metala i četiri puta duže od spužvica od čelične vune. Budući da se lako ispiru ili se čak mogu prati u stroju za pranje posuđa, SCRUB BUDS ne poprimaju mirise kao obične spužvice od čelične vune. Spužve za čišćenje od nehrđajućeg čelika su specijalist za sve. Dovoljno blage za čišćenje stakla, dovoljno snažne za uklanjanje hrđe i nečistoća s metalnih predmeta - poput vašeg roštilja.

*pranje, ispiranje, faktor soli, čistač za perilicu posuđa, zaštita stakla, zaštita srebra, otapa sasušene ostatke hrane, inox sjaj.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem