Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Maa Hoo/Stocksy

Brzo čišćenje!

Njega doma

Imate malo vremena na raspolaganju? Pokazat ćemo vam kako održavati dom urednim i čistim uz minimalnu količinu truda, napora i proizvoda.

Zdrave navike su izvrsne. Prisjetite se samo tjednih tretmana lica, odlazaka u teretanu ili konzumiranja jedne jabuke na dan! Što više prednosti osjećate, lakše ćete ih učiniti dijelom svoje uobičajene rutine.

Vjerujete li da se isto može dogoditi i s čišćenjem?

Ako vam malo čišćenja svakoga dana prijeđe u naviku, nećete morati provoditi puno vremena u tjednu s krpom za pod, četkom ili spužvom u rukama. Ključno je podijeliti čišćenje u nekoliko ključnih pojedinačnih zadataka. Pokazat ćemo vam što se može učiniti, bez obzira na to imate li na raspolaganju jednu minutu ili trideset minuta.

Manje od 3 minute

Da biste napravili krevet, očistili sudoper ili obrisali prašinu potrebno vam je svega od 60 do 180 sekundi! Promijenite način razmišljanja: umjesto da vam je u glavi čišćenje cijelog doma ili jedne cijele prostorije, jednostavno se fokusirajte na jedno područje. Ako su vam potrepštine pri ruci, rješenje zadatka vam je na dohvat ruke.

5 minuta

Za punjenje ili pražnjenje perilice za pranje suđa, usisavanje kauča ili čišćenje noćnog ormarića ili nekog drugog manjeg komada namještaja potrebno vam je svega pet minuta. Što još možete obaviti za pet minuta? Mjerite si vrijeme!

Čak i najgori petominutni zadatak - čišćenje WC školjke - može biti ugodnije sa snažnim proizvodom. Nakon nanošenja ostavite ga trideset minuta da odradi sav težak posao, a potom u nekoliko jednostavnih minuta odradite ostatak. I riješili ste se velike muke!

15 minuta

Ujutro ste ustali ranije? Upotrijebite dodatno vrijeme da vratite sjaj svojoj tuš kabini ili kadi. Večerali ste? Spremate se prileći uz omiljenu sapunicu ili seriju? Ubacite svega još 15 minuta za pranje poda. Za tu je svrhu savršeno pogodno višenamjensko sredstvo za čišćenje. To vrijeme možete upotrijebiti i za usisavanje sagova u jednoj ili dvjema sobama.

30 minuta

Čak se i veći zadaci mogu razložiti na manje dijelove. Odvojite redovnih 30 minuta za poslove koje biste htjeli zaboraviti.

Tko kaže da morate sve prozore oprati istoga dana? Operite onoliko koliko stignete u pola sata, a ostalo završite neki drugi dan. Bakin trik s novinskim papirom je dobar, ali samo ako se tinta ne razmazuje. Papirnati ručnici to ipak nisu. Komadići vlakana i tragovi čišćenja pokvarit će vam pogled kroz prozor!

Održavajte čistoću i zdrav razum

Dakle, eto vam dokaza. Kućanski poslovi ne moraju biti tlaka, ne moraju vam oduzimati previše vremena i pri tom ne morate upotrebljavati previše proizvoda. Iako je istina da uvijek postoji još nešto što se može očistiti, ako preuzmete kontrolu nad svojim kućanskim poslovima možete si uštedjeti dosta vremena, a to vrijeme možete provesti sa svojom obitelji ili prijateljima.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem