Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Osvježite svoj dom

Njega doma

Proljetno čišćenje doma i zraka u njemu.

Godišnje proljetno čišćenje možda se čini kao divovski projekt te ga ljudi često odgađaju koliko god je to moguće. Mnogo je lakše dom očistiti od A do Ž kada imate plan.

Zapišite sve zadatke za naredne tjedne, kao što je rješavanje viška garderobe, bojanje uprljanih zidova te naravno razni poslovi čišćenja, poput uklanjanja paukovih mreža iz podruma i glancanja prozora. Na pametnom telefonu postavite podsjetnike ako mislite da vam je potrebna dodatna motivacija!

Slijedi nekoliko savjeta za lakši početak, koji će vam možda poslužiti i kao nadahnuće za popis zadataka:

  1. Obrišite suhu prašinu vlažnom krpom da se ne bi razletjela po zraku. Isto učinite i sa staklenim površinama, no nakon brisanja poprskajte L.O.C.™ Sredstvom za čišćenje stakla te ispolirajte dok ne postignete zadivljujući sjaj.

  2. Plijesan držite pod kontrolom redovnim prozračivanjem kupaonice. L.O.C. Sredstvo za čišćenje kupaonice nanesite na površine i umivaonike da biste očistili ružne tvrdokorne mrlje od vode i kamenac.

  3. Kuhinjske površine nakon kuhanja mogu biti vlažne i masne. Taj vlažni sloj privlači prašinu i prljavštinu pa ga je potrebno redovito čistiti. L.O.C. Sredstvo za čišćenje kuhinje pomaže u otapanju stvrdnute prljavštine te za sobom ostavlja divan citrusni miris.

  4. Profesionalno očistite svoje sagove. Možda ih već usisavate svaki tjedan, no jednom godišnje ih temeljito očistite jer se u sagovima tijekom vremena nakuplja mnogo toksina.

  5. Upotrijebite dugi pernati čistač prašine ili odgovarajući nastavak na usisavaču za uklanjanje prašine s mjesta do kojih je teško doći, kao što je prostor iza radijatora i između roleta.

  6. Ormariće očistite iznutra i izvana. Pomiješajte L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje s vodom u kanti, umočite krpu za čišćenje, ocijedite je pa prebrišite sve površine koje zahtijevaju čišćenje.

Riješite se toksina

Zašto ne biste uveli nova kućna pravila? Nemojte nositi obuću po kući. Obućom se u kuću mogu unijeti mnogi onečišćivači i toksini. Pušenje dozvolite samo vani.

Zapamtite da ne morate čistiti samo prljavštinu koju vidite. Sezona alergija sada je u punom jeku. Znanstvenici kažu da klimatska promjena s vremenom može donijeti još više alergena . Čišći zrak može pomoći u ublažavanju simptoma alergija uzrokovanih peludi i životinjskom dlakom koji su dospjeli u vaš dom.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem