Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Čist posao

Njega doma

Nove stranke? 6 učinkovitih, održivih proizvoda koji olakšavaju početak prodaje

Kada se predstavljate novim strankama možete započeti razgovor o nekim sjajnim proizvodima. Pogledajte demonstracije i sami pokažite kako su rezultati dobri!

1. Učinkovito i održivo

L.O.C.™ Višenamjensko sredstvo za čišćenje bio je prvi Amwayev proizvod koji su 1959. predstavili tržištu Rich DeVos i Jay Van Andel (broj proizvoda 0001). Bilo je to jedno od prvih biorazgradivih, koncentriranih višenamjenskih sredstava za čišćenje.

Točka prodaje: Ovaj snažni proizvod, jedan od najbolje prodavanih proizvoda, čisti prljavštinu i masnoću, ostavljajući perive površine sjajnim bez mrlja i tragova. Sastojci su prirodno dobiveni i nježni prema rukama.

Demonstracija - Pitajte stranku možete li napraviti demonstraciju u kuhinji. Donesite meku krpu.

2. Djeluje poput magije

Mrlje od maslaca, ulja i umaka mogu uništiti omiljenu odjeću. Prije nego što odjeću stavite u pranje, na mrlje nanesite SA8™ Sprej za uklanjanje mrlja prije pranja. Sadrži jedinstvenu mješavinu otapala i površinski aktivnih tvari i ima nježan miris citrusa.

Točka prodaje: Sprej uklanja mrlje bez trljanja ili namakanja. Naročito učinkovito uklanja prljavštinu na košuljama i manšetama košulja. Jedan sprej može očistiti mrlje s 80 košulja!

Demonstracija - Pitajte stranku možete li posprejati manšetu nošene košulje te je li zadovoljna rezultatima čišćenja nakon pranja.

3. Sveobuhvatna snaga

Još jedan proizvod kojim se lako započinje razgovor o prodaji SA8 Izbjeljivač za sve vrste tkanina. Koristi se u predpranju za uklanjanje mrlja s tkanina i neškodljiv je za okoliš (svi sastojci su biorazgradivi).

Točka prodaje: SA8 Izbjeljivač za sve vrste tkanina učinkovito djeluje na tvrdokorne mrlje. Koristan je i u kuhinji gdje može ukloniti tvrdokorne mrlje od čaja i kave sa šalica i čajnika.

Demonstracija - Uzmite šalicu lagano uprljanu mrljama kako biste svojoj stranci pokazali demonstraciju.

© Shutterstock

4. Manje je više

Proizvod koji je lako demonstrirati je DISH DROPS™ Koncentrirano sredstvo za pranje suđa. Ima ugodan miris citrusa, sadrži aloe veru i prirodne ekstrakte i nježan je prema rukama.

Točka prodaje: Samo jedna kap ovog visoko koncentriranog sredstva čisti masnoću i sasušene ostatke hrane, ostavljajući posuđe, pribor za jelo, staklo, posude i tave blistavo čistim.

Demonstracija: Pitajte možete li demonstrirati djelovanje proizvoda na korištenoj šalici ili tanjuru.

5. Uklonite masnoću

Posebna formula AMWAY™ Gela za čišćenje pećnice omekšava, podiže i otapa masnoću i zapečene ostatke hrane, tako da nakon određenog vremena potrebnog za djelovanje gela, površine možete jednostavno obrisati. Može se koristiti na pećnicama i rešetkama pećnica, roštilju, gril tavama, pečenjarnicama i još mnogo toga.

Točka prodaje: Iako je moćan, gel je neabrazivan. Lako se nanosi (ima četkicu), bez potrebe za ribanjem ili struganjem.

Demonstracija: Pitajte stranku možete li pokazati demonstraciju proizvoda na jednom dijelu pećnice. Najprije pročitajte upute i koristite priloženu četkicu.

6. Kristalno čisto

SEE SPRAY™ Sredstvo za čišćenje stakla je formulirano s amonijakom i sredstvima za odmašćivanje za učinkovito čišćenje masnoća i prljavštine. Ostavlja veći dio staklenih površina kao što su prozori i ogledala svjetlucavim i sjajnim.

Točka prodaje: SEE SPRAY Sredstvo za čišćenje stakla učinkovito je i na drugim površinama, uključujući plastiku, keramiku, porculan i krom, pa je idealno za povremeno čišćenje cijele kuće.

Demonstracija: Koristite sredstvo na malom zrcalu, a zatim, ako je stranka zainteresirana, pitajte možete li očistiti dio prozora ili neke druge površine.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem