Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH
© Fotolia

Novi sjajan početak

Njega doma

Sezonsko čišćenje vašeg doma s cijelom obitelji

Većina nas se više ne mora rješavati ugljene prašine iz naših domova nakon zime zahvaljujući centralnom grijanju. Danas nas kućanski aparati poput perilice rublja i usisavača, koje uzimamo olako, spašavaju od puno težeg posla kod čišćenja naših domova. Dakle, zašto ne biste uključili cijelu obitelj u neka lagana čišćenja – i upotrijebite nekoliko pouzdanih AMWAY HOME™ sredstava za čišćenje!

Neka tinejdžeri našpricaju L.O.C.™ Sredstvom za čišćenje stakla ne samo prozore, već i sva zrcala, televizore, računala i druge staklene zaslone. Nakon poliranja, svi možete uživati u boljem pogledu, bez otisaka prstiju i sjajnog sjaja.

Odrasli u domu mogu očistiti kuhinjske aparate i sve druge zatvorene, perive površine. Razrijedite dozu L.O.C. Sredstva za čišćenje kuhinje i uklonite blage mrlje ili laganu masnoću. Precizno ga koristite ako vam je potrebno temeljitije čišćenje!

Svatko u obitelji može očistiti svoj dio u kupaonici. Koristeći tkanine natopljene razrijeđenim L.O.C. Sredstvom za čišćenje kupaonice, djeca mogu obrisati niže pločice, dok viša braća i sestre mogu čistiti više dijelove i police. U međuvremenu, možete očistiti umivaonik, tuš ili kadu nanošenjem male količine istog sredstva.

© Shutterstock

Pomozite svima u sakupljanju kućanskih tekstila za pranje. Izvucite posteljinu, uključujući navlake za madrace, uklonite navlake za jastuke, otkačite zavjese i skinite stolnjak. Sve ih ubacite u perilicu za rublje i operite sa SA8™ Liquid – ili sa SA8 Delicate za osjetljive tkanine.

Sada si čestitajte – svi ste bili dobri!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem