Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Fotolia

Plan za čisti dom

Njega doma

Kako uključiti cijelu obitelj u održavanje kuće urednom

Zbog trenutne situacije s koronavirusom, provodimo puno više vremena kod kuće i to se vidi. Mrvice ispod stola, zeko pleše ispod kauča punog prašine. Otisci ruku djeteta na prozoru. Prije nego što započnete večer s obiteljskom društvenom igrom, zašto ne biste odigrali brzu igru pospremanja s djecom i vidjeli tko može pospremiti najviše u 20 minuta. Pobjednik može odabrati što će se gledati na Netflixu. Nakon pokusa sa brzim pospremanjem, zašto ne biste uključili cijelu obitelj u neka lagana čišćenja kako biste svi uživali u čistom domu.

Neka tinejdžeri našpricaju sredstvom za čišćenje stakla ne samo prozore, već i sva zrcala, televizore, računala i druge staklene zaslone. Nakon poliranja, svi možete uživati u boljem pogledu, bez otisaka prstiju i sjajnog sjaja.

Odrasli u domu mogu očistiti kuhinjske aparate i sve druge zatvorene, perive površine. Razrijedite dozu sredstva za čišćenje kuhinje i uklonite blage mrlje ili laganu masnoću. Precizno ga koristite ako vam je potrebno temeljitije čišćenje!

Svatko u obitelji može očistiti svoj dio u kupaonici. Koristeći tkanine natopljene razrijeđenim sredstvom za čišćenje kupaonice, djeca mogu obrisati pločice, dok viša braća i sestre mogu čistiti više dijelove i police. U međuvremenu, možete očistiti umivaonik, tuš ili kadu nanošenjem male količine istog sredstva.

© Shutterstock

Pomozite svima u sakupljanju kućanskih tekstila za pranje. Izvucite posteljinu, uključujući navlake za madrace, uklonite navlake za jastuke, otkačite zavjese i skinite stolnjak. Sve ih ubacite u perilicu za rublje i operite.

Sada si čestitajte – svi ste bili dobri!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem