Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Simbol kućanstva

Njega doma

L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje već je više od pola stoljeća naš najprodavaniji proizvod

Zadivljuje činjenica da je L.O.C.™ Višenamjensko sredstvo za čišćenje, kojemu će sada biti 60 godina od lansiranja, bio jedan od prvih biorazgradivih, koncentriranih višenamjenskih sredstava za čišćenje. I zaista je impresivno da je tvrtka prije više od pola stoljeća bila toliko svjesna svoje odgovornosti prema okolišu.

S malo izmijenjenim imenom, ali još uvijek s ponosnim brojem narudžbi 0001, L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje je zaštitni znak kućanstava diljem svijeta te naš globalno najprodavaniji proizvod.

Učinkovit je, prodire kroz prljavštinu i nakupine na svim perivim površinama, ali je nježan za ruke zahvaljujući BIOQUEST FORMULA™ tehnologiji koja sadrži sastojke dobivene iz prirodnih biljaka i minerala, uključujući kokosovo ulje i sol. Ne sadrži fosfate, jake kiseline ili izbjeljivač na bazi klora i potpuno je biorazgradiv. Pa kako ga najbolje možemo iskoristiti za čišćenje naših domova s drugim proizvodima iz L.O.C. obitelji proizvoda ?

U kupaonici

Možemo koristiti L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje u kupaonici za brisanje glaziranih keramičkih pločica, polica, držača četkica za zube – u stvari, na bilo kojim perivim površinama. I možete također čistiti kamen, mramor ili linoleum. Jednostavno dodajte 30 ml u 5 litara vode u kanti, isperite površine i osušite ih mekom krpom. Ne morate ispirati sredstvo za čišćenje jer ono ne ostavlja nikakve tragove ili ostatke. Za temeljito uklanjanje mrlja od tvrde vode i kamenca na umivaoniku, kadi ili tušu, dobro iskoristite svoje L.O.C. Sredstvo za čišćenje kupaonice!

U kuhinji

Možete sa sigurnošću koristiti L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje na štednjacima, hladnjacima (uključujući sa strane i na vrhu), kuhinjskim pločama, ventilacijskim otvorima i perivim zidovima. Koristite gore navedeno razrjeđivanje sredstva. Obratite pažnju na unutrašnjost vašeg hladnjaka i ne budite lijeni: izvadite pojedinačne odjeljke i ostale sadržaje u hladnjaku prije brisanja površina. Obrišite vrata kuhinjskih ormarića, površine polica i unutar pretinaca ladica – prljavština će jednostavno nestati. I ne zaboravite kantu za smeće, gdje bakterije vole vrebati!

U drugim prostorijama

L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje je sjajna pomoć za uklanjanje prljavština i bakterija iz svih kutaka vašeg doma. Evo nekih mjesta koja su mogla izbjeći vašem prodornom pogledu:

  1. Daljinski upravljač televizora

  2. Kućni telefon

  3. Rubovi prozora

  4. Vrh vašeg ormara

  5. Obojena drvenarija poput okvira vrata

  6. Prekidači svjetla

  7. Kvake i ručke na vratima

  8. Metalne rolete u kuhinji i spavaćoj sobi

  9. Stropni ventilatori

60 godina star te još uvijek najprodavaniji! L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje koristi se i dano mu je povjerenje u domovima diljem svijeta od 1959. godine – i izgleda da će se njegov uspjeh nastaviti!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem