NAGRADE ZA USPJEH

Simbol kućanstva

Njega doma

L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje već je više od pola stoljeća naš najprodavaniji proizvod

Zadivljuje činjenica da je L.O.C.™ Višenamjensko sredstvo za čišćenje, kojemu će sada biti 60 godina od lansiranja, bio jedan od prvih biorazgradivih, koncentriranih višenamjenskih sredstava za čišćenje. I zaista je impresivno da je tvrtka prije više od pola stoljeća bila toliko svjesna svoje odgovornosti prema okolišu.

S malo izmijenjenim imenom, ali još uvijek s ponosnim brojem narudžbi 0001, L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje je zaštitni znak kućanstava diljem svijeta te naš globalno najprodavaniji proizvod.

Učinkovit je, prodire kroz prljavštinu i nakupine na svim perivim površinama, ali je nježan za ruke zahvaljujući BIOQUEST FORMULA™ tehnologiji koja sadrži sastojke dobivene iz prirodnih biljaka i minerala, uključujući kokosovo ulje i sol. Ne sadrži fosfate, jake kiseline ili izbjeljivač na bazi klora i potpuno je biorazgradiv. Pa kako ga najbolje možemo iskoristiti za čišćenje naših domova s drugim proizvodima iz L.O.C. obitelji proizvoda ?

U kupaonici

Možemo koristiti L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje u kupaonici za brisanje glaziranih keramičkih pločica, polica, držača četkica za zube – u stvari, na bilo kojim perivim površinama. I možete također čistiti kamen, mramor ili linoleum. Jednostavno dodajte 30 ml u 5 litara vode u kanti, isperite površine i osušite ih mekom krpom. Ne morate ispirati sredstvo za čišćenje jer ono ne ostavlja nikakve tragove ili ostatke. Za temeljito uklanjanje mrlja od tvrde vode i kamenca na umivaoniku, kadi ili tušu, dobro iskoristite svoje L.O.C. Sredstvo za čišćenje kupaonice!

U kuhinji

Možete sa sigurnošću koristiti L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje na štednjacima, hladnjacima (uključujući sa strane i na vrhu), kuhinjskim pločama, ventilacijskim otvorima i perivim zidovima. Koristite gore navedeno razrjeđivanje sredstva. Obratite pažnju na unutrašnjost vašeg hladnjaka i ne budite lijeni: izvadite pojedinačne odjeljke i ostale sadržaje u hladnjaku prije brisanja površina. Obrišite vrata kuhinjskih ormarića, površine polica i unutar pretinaca ladica – prljavština će jednostavno nestati. I ne zaboravite kantu za smeće, gdje bakterije vole vrebati!

U drugim prostorijama

L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje je sjajna pomoć za uklanjanje prljavština i bakterija iz svih kutaka vašeg doma. Evo nekih mjesta koja su mogla izbjeći vašem prodornom pogledu:

  1. Daljinski upravljač televizora

  2. Kućni telefon

  3. Rubovi prozora

  4. Vrh vašeg ormara

  5. Obojena drvenarija poput okvira vrata

  6. Prekidači svjetla

  7. Kvake i ručke na vratima

  8. Metalne rolete u kuhinji i spavaćoj sobi

  9. Stropni ventilatori

60 godina star te još uvijek najprodavaniji! L.O.C. Višenamjensko sredstvo za čišćenje koristi se i dano mu je povjerenje u domovima diljem svijeta od 1959. godine – i izgleda da će se njegov uspjeh nastaviti!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem