Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Voda je osnovna za život

Njega doma

eSpring - opskrbljuje vas i vašu obitelj kvalitetnom i čistom vodom

Prema Ujedinjenim narodima, kvaliteta vode je postala globalni problem: "Svaki dan, milijuni tona nedovoljno tretirane vode iz odvoda te industrijskog i poljoprivrednog otpada ulijevaju se u vode diljem svijeta. Svake godine u jezera, rijeke i ušća rijeka ulije se zagađenje jednako težini cijele ljudske populacije - gotovo 7 milijardi ljudi. Svake godine sve više ljudi umire od posljedica vode neprikladne za piće nego od svih oblika nasilja, uključujući i rat - a najveći utjecaj ima na djecu mlađu od pet godina. Kvaliteta vode u svijetu sve više opada s rastom ljudske populacije, širenjem industrijskih i poljoprivrednih aktivnosti, kao i klimatskih promjena što prijeti promjeni globalnog hidrološkog ciklusa."

Čista i sigurna voda bitna je za opstanak svih živih organizama. Kod ljudi, ona igra ključnu ulogu u gotovo svim našim organima i u pet ključnih tjelesnih funkcija: životu stanica, kemijskim i metaboličkim reakcijama, prijenosu hranjivih tvari, regulaciji tjelesne temperature i uklanjanju otpada iz organizma.

Voda pridonosi i održavanju normalnih fizičkih i kognitivnih funkcija te za održavanje normalne regulacije tjelesne temperature.

Napredna tehnologija

eSpring™ sustav za pročišćavanje vode rezultat je 20 godina istraživanja tehnologije za pročišćavanje vode. Osmišljen je i razvijen od strane Amwayevih inženjera i znanstvenika, s više od 270 patenata za pročišćavanje vode diljem svijeta (odobrenih ili koji čekaju na odobrenje).

Posebna UV lampa u eSpring sustavu uništava više od 99,99% bakterija i virusa nastalih u vodi i potencijalno opasnih po zdravlje, a višefazni ugljeni filtar, patentiran u SAD-u, učinkovito uklanja miris i okus klora, čestice i više od 140 onečišćivača koji mogu štetno utjecati na zdravlje.

Kvalitetna voda za vas i vašu obitelj

eSpring sustav za pročišćavanje vode prvi je sustav na tržištu koji zadovoljava tri glavna NSF International / ANSI standarda kvalitete vode. Kako biste saznali više o kvaliteti vode u vašoj zemlji, posjetite UN Global Environment Monitoring System (GEMS) Water Programme (Globalni sistem za kontrolu okoliša UN-a) i pretražite bazu podataka GEMStat Global Water Quality.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem