Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Otiđite na put u čistom automobilu

Njega doma

Amway će se pobrinuti da vaš automobil izgleda najbolje i da vaša obitelj bude sigurna na cesti.

Motor radi i pred vama je otvorena cesta. Vrijeme je ljetnog odmora - vrijeme da spakirate torbe, uskočite u automobil i krenite u veliku avanturu. No prije vašeg sljedećeg velikog putovanja, učinite uslugu svome automobilu – Amwayeva linija za njegu automobila pomoći će vam da budete maksimalno spremni za cestu.

Uživajte u pogledu!

Sigurnost u prometu od ogromne je važnosti, a PERMA CLEAR® sredstvo za čišćenje i zaštitu vjetrobranskih stakala u tome vam može pomoći. Zaista se jednostavno koristi. Samo dodajte Perma Clear u sustav za pranje vjetrobranskog stakla vašeg automobila i možete biti sigurni u izvrsnu vidljivost u svim uvjetima vožnje - posebno u nepovoljnim ili lošim vremenskim uvjetima.
Perma Clear na vašem vjetrobranskom staklu stvara neljepljivi polimerni sloj. To vjetrobranskom staklu daje kristalnu čistoću od prvog pokreta brisača. Također olakšava ukloniti mrtve kukce s vjetrobranskog stakla pa čak i smanjuje buku i istošenost vjetrobrana.

Neka se sjaji!

Želite da vaš automobil izgleda ponovo kao nov? AMWAY SILICONE GLAZE™ sredstvo za poliranje automobila nije uobičajeno. Ovo je posebno napravljena mješavina voska i više silikonskih polimera koji nježno uklanjaju nečistoću i stare premaze sredstva za poliranje, pri tome ne oštećujući automobilski lak.
Vaš automobil će dobiti ne samo prekrasan visoki sjaj, već i dugotrajnu zaštitu. Štoviše, ovaj svestrani proizvod može se koristiti jednako dobro na brodovima, kamp kućicama i kućanskim aparatima - čak i keramičkim pločicama i pultovima.

Svježina livade...

Uz vaš automobil sjajan izvana, sada možete učiniti i nešto za unutrašnjost. Bez obzira kuda idete na odmor, Green Meadows™ osvježivač zraka podsjetit će vas na svježinu proljetne livade s tek jednim kratkim raspršivanjem.
Jedinstveni dezodorirajući sastojak NEUTRALODORTM neutralizira i uklanja ustajale, neugodne mirise.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem