Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Sada s poboljšnom formulom!

Njega doma

Jedan od najsnažnijih proizvoda iz SA8 linije proizvoda za pranje rublja sada s poboljšanom formulom.

Kako se mijenjaju godišnja doba, mijenjaju se i boje u prirodi. Prekrasne zelene nijanse u proljeće, tamne i zagasito crvene u jesen - ovisno o tome koja je sezona, ljepota prirode oko nas ostavlja bez daha. A mnogi ljudi mijenjaju boje odjeće s promjenom sezone, odražavajući, možda čak i nesvjesno, ljepotu krajolika. Ako želite zaštititi boje vaše odjeće, AMWAY HOMETM SA8TM koncentrirani prašak za pranje obojenih tkanina pravi je odabir. Sada, više nego ikad - jer je ovom izvrsnom proizvodu poboljšana formula i izlazi na tržište ove sezone.

Što je novo?

SA8 Color s poboljšanom formulom ima nov, učinkovitiji polimer za zaštitu boja i ponovno uravnotežene temeljne sastojke, koji čuvaju živost boja, tako da odjeća zadrži nov izgled duže vrijeme, a svijetle boje ostaju svijetle. Miris se nije promijenilo, ostao je isti svjež kao i prije. Poboljšani SA8 jednostavno ćete zapaziti jer njegovo pakiranje ima 'novu' ikonu. Štoviše, promijenjena je gornja strana pakiranja, tako da ga lakše pronađete u prostoru gdje držite deterdžente.

Demonstracije su odlične jer vizualiziraju prednosti proizvoda – i čine ih uvjerljivijim - za vaše stranke. Naš SA8 s novom formulom ima mnogo demonstracija pa čak i novu WOW-demonstraciju:

  1. Nova WOW-demonstracija: Demonstracija SA8 Colour 'Eksplodirajući kristali' pokazuje kako se proizvod vrlo brzo otapa čak i u hladnoj vodi, kako doslovno 'eksplodira' u žlici kada se stavi u hladnu vodu i ne ostavlja talog ili mrlje. Pokušajte pronaći konkurentan proizvod koji djeluje na isti način!

  2. Poboljšana: Demonstracija 'Bistra voda bez taloga' poboljšana je zbog promjene SA8 Color formule, jer se deterdžent sada otapa još brže, voda ostaje bistra, dok se mnogi konkurentni deterdženti rasprše u mutnu otopinu. Gdje mislite da te neotopljene čestice završe?

  3. Nepromijenjena: Demonstracija 'Zaštita boje' i demonstracija 'Ručnik i talog'.


Sada se ANP-i i njihove stranke mogu radovati isprobavanju poboljšanja koje smo uveli u ovaj učinkovit proizvod. U međuvremenu, vi i vaše stranke možete biti oduševljeni njegovim djelovanjem u demonstracijama - saznajte više na www.amwaymedia.eu

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem