Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Blistavo stakleno posuđe

Njega doma

Kako će nova poboljšana formula osigurati da vaše čaše zadrže svoj sjaj

Moraju biti čiste, jer su upravo prošle kroz ciklus pranja - na visokoj temperaturi cijeli sat! Ipak, ponekad, kad izvadimo posuđe iz perilice i pogledamo naše staklene zdjele i čaše, primijetit ćemo da izgledaju gore nego prije pranja.

Mrlje na čašama nastale su ne samo zbog trenja tijekom ciklusa pranja, već i zbog otopine deterdženta za pranje posuđa u mekoj vodi - i to je nepopravljivo. To, zajedno s mrljama uzrokovanim ostacima deterdženta, čini logičnim pitanje je li dobra ideja ponovo koristiti te istrošene čaše! Danas, mnogi od nas prihvate ove mrlje kao normalne, s dozom kućanske frustracije, barem zahvalni da više ne trebamo ručno prati posuđe.

Poboljšano djelovanje

Srećom, znanstveni tim AMWAY HOMETM linije istraživao je ovaj problem i pronašao neke odgovore – tako da mi i naše stranke možemo koristiti naše perilice posuđa s povjerenjem i ponovo biti ponosni kad iznesemo naše stakleno posuđe iz ormara.

Izvorna formula DISH DROPSTM tableta za strojno pranje suđa poboljšana je i patentirana s jedinstvenim sistemom smanjenja pojave mrlja na posuđu – stoga, bilo da je vaša voda tvrda ili meka, stvaranje mrlja i filma pranjem u perilici, postat će povijest. Nova formula također smanjuje vjerojatnost pojave mrlja koje su uništavale vaše posuđe, jer je osmišljena da poboljša svoju učinkovitost u mekoj vodi.

Praktičnije i u manjem pakiranju

Iz praktičnih razloga, prah je komprimiran u tablete jednostavne za uporabu i pakirane u topljive omote, što znači da ne morate deterdžent ni dotaknuti. Još jedan razlog da počnete koristiti ove nove tablete je manje djelovanje na okoliš u odnosu na prethodne: pakiranje je manje nego prije, pa ipak, još uvijek se u jednom pakiranju nalazi 60 tableta! Također, izvrsnu učinkovitost ćete postići s ovim tabletama već na 40 stupnjeva - tako da možete uštedjeti na računima za struju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem