NAGRADE ZA USPJEH

Blistavo stakleno posuđe

Njega doma

Kako će nova poboljšana formula osigurati da vaše čaše zadrže svoj sjaj

Moraju biti čiste, jer su upravo prošle kroz ciklus pranja - na visokoj temperaturi cijeli sat! Ipak, ponekad, kad izvadimo posuđe iz perilice i pogledamo naše staklene zdjele i čaše, primijetit ćemo da izgledaju gore nego prije pranja.

Mrlje na čašama nastale su ne samo zbog trenja tijekom ciklusa pranja, već i zbog otopine deterdženta za pranje posuđa u mekoj vodi - i to je nepopravljivo. To, zajedno s mrljama uzrokovanim ostacima deterdženta, čini logičnim pitanje je li dobra ideja ponovo koristiti te istrošene čaše! Danas, mnogi od nas prihvate ove mrlje kao normalne, s dozom kućanske frustracije, barem zahvalni da više ne trebamo ručno prati posuđe.

Poboljšano djelovanje

Srećom, znanstveni tim AMWAY HOMETM linije istraživao je ovaj problem i pronašao neke odgovore – tako da mi i naše stranke možemo koristiti naše perilice posuđa s povjerenjem i ponovo biti ponosni kad iznesemo naše stakleno posuđe iz ormara.

Izvorna formula DISH DROPSTM tableta za strojno pranje suđa poboljšana je i patentirana s jedinstvenim sistemom smanjenja pojave mrlja na posuđu – stoga, bilo da je vaša voda tvrda ili meka, stvaranje mrlja i filma pranjem u perilici, postat će povijest. Nova formula također smanjuje vjerojatnost pojave mrlja koje su uništavale vaše posuđe, jer je osmišljena da poboljša svoju učinkovitost u mekoj vodi.

Praktičnije i u manjem pakiranju

Iz praktičnih razloga, prah je komprimiran u tablete jednostavne za uporabu i pakirane u topljive omote, što znači da ne morate deterdžent ni dotaknuti. Još jedan razlog da počnete koristiti ove nove tablete je manje djelovanje na okoliš u odnosu na prethodne: pakiranje je manje nego prije, pa ipak, još uvijek se u jednom pakiranju nalazi 60 tableta! Također, izvrsnu učinkovitost ćete postići s ovim tabletama već na 40 stupnjeva - tako da možete uštedjeti na računima za struju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem