Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Potaknite svoju prodaju

Kućanska tehnologija

Organizirajte roštilj na otvorenom s iCook i eSpring proizvodima i povećajte ljetnu prodaju.

Amway ima u ponudi tri nova proizvoda za poticanje prodaje u vrućim ljetnim danima: iCook™ pregaču, iCook kuhinjske rukavice i eSpring™ bočicu za vodu.
Zamislite pažnju koju ćete privući na vašem roštilju kada obučete iCook pregaču i kuhinjske rukavice. Onima koji pripremaju roštilj svidjet će se izgled i dojam ove pregače izrađene od 100% pamuka, perive u stroju za pranje rublja: s crnom pozadinom i limeta-zelenim detaljima, elegantnim, a ipak živahnim. Također možete razmotriti posluživanje eSpring vode u novoj eSpring bočici za vodu. Izrađena od plastike koja ne sadrži BPA, sigurna je za korištenje na otvorenom. Više nema opasnosti od razbijenog stakla!


Zašto proizvodi za poticanje prodaje?

ANP-i trebaju iskoristiti svaku priliku za širenje dobrih vijesti o Amwayu i Amwayevoj poslovnoj prilici. I markirani proizvodi za poticanje prodaje odličan su alat za prodaju. Pokazalo se da kupci koji dobivaju promotivne proizvode imaju tendenciju brže ponavljati narudžbe - i češće - od onih koji ih ne dobivaju. To je zato što brendirani proizvodi pružaju opipljiv i trajan podsjetnik na vašu kompaniju i vaše proizvode. Ne samo da pomažu podići svijest kupaca, već stalno jačaju poruku dugo nakon što završite svoju demonstraciju i odete kući.

Zašto pokloni?

Kupci koji dobiju promotivni proizvod kao poklon vjerojatno će vas prije preporučiti prijateljima i kolegama nego oni koji ne dobiju. Prema Međunarodnom udruženju promotivnih proizvoda, dijeljenje promotivnih proizvoda može povećati povratne pozive za čak 50 posto. Vrlo bitna prednost promotivnih proizvoda jest upravo mjerljivost njihova neposredna učinka. Budući da znate kome ste ih dali, lako je procijeniti povrat ulaganja.

Kombinirana prodaja

Jednom kad stekne pozornost kupaca, poduzetni ANP-i svakako će preporučiti srodne ili komplementarne proizvode. Zaista, ima li bolje prilike za ponudu AMWAY HOME™ proizvoda od roštilja? Kuhanje vani je zabavno, ali roštilj nakon toga treba očistiti - i masno posuđe. Dakle iskoristite zabavu uz roštilj za predstavljanje AMWAY gela za čišćenje pećnice i DISH DROPS™ koncentriranog sredstva za pranje suđa. A nakon toga, možete koristiti Gel za čišćenje pećnice za čišćenje roštilja, a DISH DROPS će se pobrinuti za ostalo. Potrebna vam je samo jedna boca - dovoljna za pranje više od 30.000 tanjura!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem