Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
happy family cooking together

Ukrotimo zimski blues

Kućanska tehnologija

U nastavku saznajte kako iCook™ posuđe može uljepšati zimske mjesece.

Vani je hladno i tamno. Svečanosti u prosincu su prošle i - za mnoge – izgleda kao da proljeće nikad neće doći. Proslavili ste Novu godinu. I što sad? Iskoristite to manje stresno vrijeme i provodite ga zajedno s obitelji i prijateljima. Imamo ideju: pozovite sve i pripremite hranu prema receptima iz toplijih krajeva (vidi recept desno).

Započnite na pravi način

S ergonomskim dizajnom, iCook posuđe osmišljeno je za inteligentan način kuhanja. Kuhanje VITALOK™ metodom pojačano je ekskluzivnim OPTITEMP™ dnom (imaju ga samo tave za kuhanje bez prianjanja) koje štedi vrijeme i novac, a podržava zdravu prehranu.

Štedi vrijeme

Metodom VITALOK kuhanja stvara se sloj vodene pare između posude i poklopca što pomaže u skraćivanju vremena kuhanja. Imajte na umu: podizanje poklopca će uništiti vodeni sloj pa će se tako i vrijeme kuhanja znatno povećati.

Štedi novac

VITALOK sloj vodene pare i troslojna konstrukcija posude, koja će trajati cijeli život, ne koristi toliko energije i vode kao manje sofisticirani lonci i tave. To znači da ćemo više uštedjeti. Možda ćete, također, htjeti isprobati iCook metodu kuhanja više posuda na kat. Uz poboljšanu raspodjelu topline i provodljivost OPTITEMP baze, možete kuhati cijeli obrok na samo jednom plameniku.

Podržava zdravu prehranu

Budući da VITALOK metoda kuhanja koristi manje vode, meso, voće i povrće se kuhaju u svojim vlastitim sokovima, zadržavajući tako okus i hranjive tvari. Kuhanje s previše tekućine iz hrane izvući će vitamine i minerale koji će se zadržati u vodi. Hrana pripremljena u iCook posuđu izgleda dobro (manje gubi boju), izvrsnog je okusa i sadržava do 30% više hranjivih tvari nego ona kuhana u običnom posuđu.


iCook posuđe za kuhanje od nehrđajućeg čelika i iCook tave za kuhanje bez prianjanja

Br. proizvoda: 101098, iCook luksuzni obiteljski set (27 dijelova) sadrži posuđe iz Početnog, Osnovnog i Naprednog seta


Br. proizvoda: 101083,
iCook 3 tave s poklopcima

Za više informacija o liniji iCook posuđa, pogledajte Centar za marke proizvoda . Za pregledavanje videa o iCook demonstracijama posjetite Amway media knjižnicu s video demonstracijama .

P.S.: Za optimalno pranje našeg iCook posuđa preporučamo uporabu DISH DROPS™ koncentriranog sredstava za pranje suđa .

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem