Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Proslavimo 70 godina revolucionarnog putovanja!

Vitalnost

U ovoj godini obilježavamo 70. obljetnicu proizvoda NUTRILITE DOUBLE X, što znači da već 70 godina proizvodimo dodatak prehrani za energiju temeljenog na prirodnim sastojcima.

Prije mnogo godina u Sjevernoj Americi Carl F. Rehnborg tržištu je predstavio dodatak prehrani koji je sadržavao jedinstvenu kombinaciju prirode i znanosti. Rehnborg je vrlo dobro shvaćao koliko su pravilna prehrana, zdravlje i životni stil važni za opće blagostanje te je vjerovao da bi se ono moglo znatno poboljšati snagom iz hranjivih tvari dobivenih iz biljaka.

Godine 1984. intenzivna su istraživanja dovela do razvoja vrhunskog dodatka prehrani NUTRILITE DOUBLE X™, koji je revolucionarizirao rješenja za zdravlje i blagostanje svojom jedinstvenom mješavinom multivitamina, minerala i fitonutrijenata. Nije prošlo mnogo vremena prije nego što je to postao temeljni proizvod brenda dodataka prehrani NUTRILITE.

Ovdje i sada

I dan danas imamo koristi od ovog revolucionarnog proizvoda. Od prvog plasiranja na tržište, DOUBLE X uvijek je zadovoljavao naše potrebe, koje se neprestano mijenjanju. To je jedan od razloga zašto je i dalje najprodavaniji multivitamin i multimineral, s fitonutrijentima iz pet skupina boja fitonutrijenata.*  Napredna formula sadrži 12 esencijalnih vitamina i 10 esencijalnih minerala, kao i voćne, povrtne i biljne koncentrate. Ti ključni sastojci zajednički djeluju u popunjavanju potreba za nutrijentima u svakodnevnoj prehrani i podržavaju zdravo tijelo. DOUBLE X pruža cijeli niz prednosti za svakoga kome je potreban dodatni hranjivi poticaj tijekom stresnih životnih faza ili sportskih događaja, ili zimi kada razine energije mogu biti niske.

Natrag u prirodu

Za današnje kupce, koji uglavnom žele znati odakle potječu sastojci u dodacima prehrani, postoji i više razloga za slavljenje ovog specijalističkog pristupa. Ne samo da su biljni ekstrakti koji se upotrebljavaju za proizvodnju dodataka prehrani održivi, nego se i same biljke uzgajaju, beru i prerađuju na certificiranih održivim farmama Nutrilite. Metode održivog uzgoja osiguravaju da usjevi dobivaju važne nutrijente koji su potrebni za dobivanje visokokvalitetnih proizvoda. Farme iskorištavaju snagu prirodnih hranidbenih lanaca te puštaju prirodi da preuzme kontrolu, čime se izbjegava uporaba štetnih sintetskih pesticida i herbicida.

Biljke koje se upotrebljavaju za proizvodnju proizvoda NUTRILITE uzgajaju se na našim certificiranim održivim farmama.

Tamo gdje priroda susreće znanost

Ponekad je prirodi potrebna mala pomoć da bi nam mogla pružiti ono najbolje što može ponuditi. Naša dugogodišnja zadaća kombinirati je prirodu i znanost u savršenom skladu kako bismo osigurali da proizvodi kao što je DOUBLE X daju najbolje rezultate. Nakon branja i prerade, sastojke brojnim ispitivanjima ispituju Nutrilite znanstvenici, čime se osigurava da iskoristimo moć znanosti za maksimalna iskorištavanja korisnih svojstava biljaka. Ta važna znanstvena stručnost ključ je neprekidnog istraživanja i razvoja proizvoda.

Kombiniramo najbolje iz prošlosti i sadašnjosti da bismo pokazali da budućnost pripada proizvodu DOUBLE X. Želite li saznati više? I dalje nas pratite za više novosti o proslavi ovog izvanrednog proizvoda i njegove povijesti tijekom cijele godine!

* Izvor: Euromonitor International Limited, maloprodajna cijena prema RSP uvjetima; svi kanali, 2016.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem