Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© gettyimages/Jordan Siemens

Snaga proteina

Vitalnost

Odaberite između dva izvora ovog esencijalnog nutrijenta.

Jedna od tri temeljne tjelesne komponente su proteini, neophodni za ljudsko zdravlje. Proteini daju potporu mišićima te su zato ključni za našu tjelesnu snagu. Osim toga, naša kosa, nokti, kožno tkivo pa čak i naše oči za normalan rast i funkciju zahtijevaju proteine.

Koliko proteina nam je potrebno?

Da bi naše tijelo primilo dovoljnu količinu ovog ključnog nutrijenta, odrasle bi osobe svaki dan trebale konzumirati 0,83 g proteina po kg tjelesne težine. Djeca i tinejdžeri trebali bi konzumirati između 0,83 i 1,31 g proteina po kg težinu dnevno da bi im pomogao u rastu i razvoju, ovisno o dobi.

Savršeno za obitelj

NUTRILITE™ Biljni protein u prahu vegetarijanski je proizvod bez laktoze, sadrži prirodne sastojke na biljnoj bazi, uključujući proteine iz graška, soje i pšenice. Djeca u dobi od tri godine već mogu uživati u ovom raznovrsnom proteinu u prahu. Možete ga dodati u shakeove i smoothieje za cijelu obitelj ili ga posuti po žitaricama ili juhama da bi pomogao u rastu i održavanju tijela svih članova obitelji, i mlađih i starijih. Sporo otpuštanje proteina u tijelo pomaže ljudima koji vode aktivan život u održavanju izdržljivosti tijekom dana.

© Shutterstock

Svakodnevnu prehranu možemo obogatiti proteinima iz raznih namirnica. Proteini životinjskog porijekla dolaze iz jaja, mesa i ribe. Proteini na biljnoj bazi dolaze iz mahunarki, soje i orašastih plodova. Vegetarijancima i veganima, koji konzumiraju samo potonju kategoriju, ponekad je teško u obroke unijeti dovoljnu količinu proteina. U tome im može pomoći dodatak prehrani u obliku proteina u prahu.

Sportski junak

XS™ Hidrolizirani protein sirutke u prahu junački je proizvod za zaljubljenike u fitness. Konzumiranje ovog ukusnog praha s okusom čokolade u obliku shakea u roku od jednog sata nakon treninga pruža trenutni izvor proteina. Porcija od 29 g služi kao gorivo za rast mišićne mase. Možemo se brže oporaviti nakon treninga, jer se hidrolizirana formula može brzo probaviti, što znači da se mišići brže oporavljaju.
Ekskluzivna mješavina antioksidansa kompleks crvene naranče kombinira s vitaminima C i E, koji pomažu u smanjenju oksidativnog stresa nakon treninga. Osim toga, pet ključnih elektrolita podržava oporavak i funkciju mišića te olakšava osjećaj umora i iscrpljenosti.

Održavajte razine ovog važnog nutrijenta proteinima u prahu koji najbolje odgovaraju vašem stilu života.

Povezani sadržaj

U formi za ljeto

Aktivni životni stil

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem