Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Sjeme uspjeha

Vitalnost

Svjetska mreža održivih farmi proizvodi usjeve za brzorazvijajuću marku.

Jeste li znali da je NUTRILITE™ jedini svjetski vitamin i dodatak prehrani za koji se biljke uzgajaju, beru i obrađuju na vlastitim održivim farmama?* Ove su farme osnovane u davnim 50-im godinama, kada je počelo i njihovo rigorozno istraživanje i poljoprivredne prakse.

Održiva poljoprivredna proizvodnja

Održive aktivnosti na farmama prirodi dopuštaju da kontrolira prirodu. Zabranjeni su toksični insekticidi i pesticidi. Umjesto toga, u usjeve se dovode prirodni predatori, poput bubamara, koji kontroliraju nametnike, kao što su lisne uši. Sokolovi koji tu obitavaju love druge neželjene štetočine.

Prepoznavanje ove visoke kvalitete i poštovanje prema prirodi bez sumnje su doprinijeli uspjehu marke NUTRILITE i NUTRILITE DOUBLE X, koji sada slave 70. godišnjicu.

Farme NUTRILITE – vremenski pregled

1950-e – 1970-e – prve farme s acerola trešnjama pokrenute su na Havajima u 1950-im godinama, no u 1970-ima su premještene u Portoriko; NUTRILITE je kupio farmu u mjestu Lakeview u Kaliforniji te je ona bila najvrjedniji dragulj u poljoprivrednom poslovanju marke sve do 2013.

1980-e – 1990-e – Dodatak prehrani DOUBLE X, uz marketinšku podršku korporacije Amway, 1984. je zauzimao je polovicu sveukupne prodaje marke NUTRILITE.
Planovi za međunarodno širenje bili su spremni. Rastuća popularnost proizvoda bila je okidač impresivnog širenja poljoprivrednog poslovanja za proizvodnju biljnih koncentrata, uključujući acerole, alfalfe, potočarke i peršina. U Brazilu je 1998. kupljena zemlja za dodatan uzgoj acerola i tropskog voća.

2000. nadalje – Mnoge od glavnih dužnosti farme Lakeview - uzgoj velike količine alfalfe i drugih glavnih usjeva - preseljeni su na farmu Trout Lake u saveznoj državi Washington. Danas je to najveća certificirana održiva farma s biljkama u SAD-u, na kojoj se uzgaja gotovo 70 biljnih vrsta. Farma u Brazilu znatno se proširila te je jedna od najvećih farmi acerola na svijetu.

Rehnborgovo naslijeđe

Sve NUTRILITE farme u Meksiku, Brazilu i SAD-u sada su certificirane kao održive. NutriCert™ je ekskluzivni program za poljoprivrednu certifikaciju koji osigurava da se sve partnerske farme pridržavaju točno istih strogih postupaka da bi osigurali visoke standarde kvalitete i održivosti – to je naslijeđe osnivača NUTRILITE marke Carla F. Rehnborga i standarda koje je prvotno postavio prije sedam desetljeća. Farme NUTRILITE i preko 90 održivih farmi NutriCert diljem svijeta (na svakom kontinentu osim Antarktike) zajedno čine široku svjetsku mrežu i izvor usjeva za NUTRILITE dodatke prehrani.

*Euromonitor International Limited.
Na temelju istraživanja svjetskih proizvođača vitamina i dodataka prehrani iz 2016., njihovog vlasništva nad cijelim proizvodnim postupkom, od farme do proizvodnje, uz održivu certifikaciju proizvoda.

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem