Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Dobitna formula

Vitalnost

Kako je ključni dodatak prehrani nadvladao konkurenciju diljem svijeta i sada slavi 70 godina uspjeha!

Devedesetih godina 20. stoljeća, pedeset godina nakon plasiranja na tržište, vodeći multivitamin/multimineral/fito-hranjivi dodatak prehrani - NUTRILITE DOUBLE X™ - već je bio dobro poznati brend. Zahvaljujući naprednim istraživanjima novih vitamina, a posebice fito-hranjivih tvari tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća, ovaj je vodeći brend nadvladao svoju konkurenciju u više različitih aspekata istovremeno, a njegov uspjeh i dalje jača.

Prednost na samom početku

NUTRILITE je od samog početka daleko ispred ostalih brendova zahvaljujući Carlu F. Rehnborgu koji je proučavao fito-hranjive tvari četrdesetih godina 20. stoljeća, iako ih je tada nazivao „povezani prehrambeni čimbenici”. Pet desetljeća kasnije glavni sastojak NUTRILITE proizvoda činili su koncentrati sljedećih šest biljaka: lucerne, potočarke, peršina, špinata, mrkve i acerole koje su se redom uzgajale na održivim Nutrilite ili NutriCert** farmama.

Savršena ambalaža

Osim toga, za brend je razvijena nova hermetički zatvorena ambalaža od folije kako bi se zadržala i stabilizirala moćna, ali delikatna blagotvorna svojstva tih fito-hranjivih tvari. Tada je to bio najmoderniji dizajn ambalaže u industriji dodataka prehrani.

Ambalaža je bila i atraktivna. Na etiketi proizvoda DOUBLE X iz 1994. godine nalazio se prekrasni akvarel farme Lakeview u Kaliforniji na kojoj se uzgajaju lucerna i ostali biljni sastojci. U pozadini nad poljima ocrtava se planina Mount San Jacinto sa svoja dva vrha koja su bila nadahnuće za njezin primjereni nadimak: planina DOUBLE X.

Pokroviteljstvo u svijetu sporta

Naposljetku, osim izrazito funkcionalne, ali i atraktivne ambalaže ovih dodataka prehrani, na njima se nalazio i logotip Košarkaškog saveza Sjedinjenih Američkih Država (NBA). Bila je to značajna potvrda za ovaj dodatak prehrani, no to nije bilo sve. Sljedećih su godina brojni olimpijci, poznati plivači, trkači i nogometne momčadi isticali važnost uravnotežene prehrane uz aktivan način života za dobrobit našeg organizma, uključujući uzimanje dodataka prehrani DOUBLE X kako bi se nadoknadili nedostaci u našoj prehrani.

Stoga ne čudi da, uz sva navedena svojstva i prednosti, NUTRILITE stvara najprodavanije dodatke prehrani, kao što je to DOUBLE X*, jedan od vodećih proizvoda. Štoviše, danas proslavljamo punih sedam desetljeća neprekidnog uspjeha ovog najsuvremenijeg dodatka prehrani!

Na sljedećoj prezentaciji proizvoda ispričajte svojim klijentima o zapanjujućoj ostavštini Carla F. Rehnborga , mreži održivih farmi ili projektima u Hollywoodu i svijetu sporta koji su pod pokroviteljstvom proizvoda DOUBLE X.

*Izvor: Euromonitor International Limited; Maloprodajna vrijednost izražena u maloprodajnoj cijeni; svi kanali, 2016.
** NutriCert ekskluzivni je poljoprivredni certifikacijski program kojim se osigurava da se sve partnerske farme za NUTRILITE pridržavaju istih strogih postupaka kako bi se osigurali visoki standardi kvalitete i održivosti.

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem