Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Snaga hranjivih tvari

Vitalnost

Dobra prehrana je ključna za mentalno i fizičko stanje organizma. Dobivate li dovoljno vitamina i minerala?

Siječanj je, tamno je i hladno - i vaše tijelo, uz malu pomoć, može imati koristi i tako povećati osjećaj energičnosti i optimizma. U ovo doba godine još je važnije nego ikad održavati uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Dragocjene fito hranjive tvari

Ono što jedete presudno je za mentalno i fizičko stanje organizma danas ili za godine koje dolaze.

Svi znamo da, ako je moguće, trebamo uzimati raznoliku prehranu koja uključuje voće i povrće, bjelančevine, žitarice, mliječne proizvode, ulja i masti. Ali jeste li znali da je važno jesti voće i povrće iz svih pet skupina boja? To je zato što različite biljke sadrže različite vitamine i minerale - i trebamo ih sve, kao i dragocjene fito hranjive tvari.

400 g voća i povrća svaki dan

Ako ste svjesni da možda ne jedete dovoljno voća i povrća, ili ne iz svih skupina boja, onda je vrijeme da otkrijete novu formulu NUTRILITE DOUBLE X™ multivitaminskog i multimineralnog dodatka prehrani.

Obogaćen PhytoBlendom™, posebnom mješavinom 22 biljke i fito hranjive tvari, NUTRILITE DOUBLE X sadrži biljne sastojke iz svih pet skupina boja - zelene, bijele, žute, crvene i ljubičaste - svaka daje vrijedne hranjive tvari. To može pomoći pri nedostatnom unosu fito hranjivih tvari kada se dnevno konzumira manje od pet obroka voća i povrća. Osim toga, sadrži 12 bitnih vitamina i 10 esencijalnih minerala.

Tako je jednostavno: uzmite tri tablete dva puta dnevno uz obrok.

Vrhunska kvaliteta proizvoda

Svi naši biljni sastojci dolaze od održivih NUTRILITE ili NutriCert™ farmi, gdje se primjenjuju održive metode uzgoja već više od 80 godina.

Svi biljni sastojci slijede standarde kvalitete koji odgovaraju NUTRILITE vrijednostima. Naše održive metode uzgoja uključuju rotaciju usjeva i prirodno kompostiranje koje vraća hranjive tvari u tlo. Zabranjujemo uporabu otrovnih kemikalija i pesticida, a koristimo prirodne metode za suzbijanje korova, insekata i grabežljivaca. Održiva poljoprivreda skuplja je od konvencionalne poljoprivrede, ali vjerujemo da je isplativa, uz više koristi za naš proizvod, okoliš i ljude koji rade s nama.

Više korisnih biljnih sastojaka nego ikad

Zašto je novi NUTRILITE DOUBLE X čak i bolji nego prije? Recite svojim strankama:

  1. Uravnotežen profil hranjivih tvari temelji se na najnovijim znanstvenim spoznajama

  2. Širi spektar fito hranjivih tvari s više biljnih ekstrakata i pojačanih biljnih sastojaka

  3. Nova manja tableta omogućava lakše gutanje i nježna je za želudac

  4. Poboljšani okus i miris

  5. Pohranjeno u kutijici koja se jednostavno otvara

Povezani sadržaj

Podrška od dodatka prehrani

Vitamini i dodaci prehrani

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem