Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Dobrodošli na najsretniju farmu na svijetu

Vitalnost

Upoznajte se s predloškom leptira Savršeni sklad i pogledajte kako on može pomoći vašoj djeci da narastu zdravi i jaki!

Ako na farmi vidite leptira, to je znak da je sve u savršenoj ravnoteži. Živa bića se pojavljuju samo ako je farma zdrava i sretna. Savršeni sklad je upravo poput leptira.

Savršeni sklad je živo, veselo stvorenje koje teži ravnoteži. Njegova supersnaga sjaji samo ako farma funkcionira kako treba, sa svim elementima koji rade zajedno prema zajedničkom cilju.

Kao čuvar ravnoteže, Savršeni sklad također razumije važnost konzumiranja različite hrane. On zna da ljudi – osobito djeca koja rastu – zahtijevaju široki asortiman šarene hrane, a on potiče djecu da zadovolje te potrebe kako bi mogli narasti zdravi i sretni.

Leptir Savršen sklad i njegovi prijatelji – o kojima ćete saznati više u nadolazećim mjesecima - žive, igraju se i proživljavaju avanture na održivoj Nutrilite™ farmi – najsretnijoj farmi na svijetu, održivoj farmi na kojoj se uzgajaju biljke za NUTRILITE dodatke prehrani.

Mala pomoć

Ako uravnotežena prehrana može zadovoljiti prehrambene potrebe, zašto djeca trebaju leptira da ih čuva? Dobro pitanje. Zapravo, neka djeca ne jedu dovoljno dobrih namirnica kako bi ispunila svoje potrebe. Na sreću, Savršeni sklad zna da je NUTRILITE Multivitamin/multimineral za žvakanje za djecu izvrstan način za nadomjestak potencijalnog nedostatka hranjivih tvari.

Obogaćen svježim voćnim okusom, ali bez umjetnih sladila, boja, okusa ili konzervansa, dodatak prehrani za žvakanje namijenjen je djeci starijoj od četiri godine. Samo dvije tablete dnevno osiguravaju:

  1. Kalcij koji doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju.

  2. Vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i razvoju kostiju.

  3. Željezo koje doprinosi normalnom kognitivnom razvoju.

Uradi sam je zabavan za djecu!

Tražite li kreativan način kako biste potaknuli djecu na uzimanje njihovih vitamina? Ovaj zabavan predložak u obliku leptira Savršeni sklad omogućuje im da pretvore svoju bočicu s dodatkom prehrani u šarenog leptira:

  1. Isprintajte, obojite i izrežite predložak leptira Savršeni sklad

  2. Prilijepite predložak preko bočice, glavu na poklopac i krila na obje strane NUTRILITE bočice.

  3. Gotovi ste! Objavite svoje rezultate i označite ih s #nutrikids #happiestfarmonearth na Instagramu

Pogledajte sljedeća izdanja kako biste upoznali druge stanovnike najsretnije farme na svijetu, uključujući novi lik i nove NUTRILITE proizvode za djecu!

Povezani sadržaj

NUTRILITE djeca

Video materijali

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem