Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Doprinesite svjetlijoj i boljoj budućnosti

Vitalnost

Pridružite se Amwayu i donirajte novac za kampanju NUTRILITE™ the Power of 5 - Snaga ruku

U Amwayu vjerujemo da ne samo da prelazimo okvire tradicionalnog načina poslovanja, već također imamo odgovornost pomoći ljudima da žive zdraviji i ispunjeniji život. Naš cilj je pružiti dobrobit svim ljudima s našim fantastičnim proizvodima, resursima i djelovanjem. Jedan od načina kako to Amway postiže je kampanja NUTRILITE™ the Power of 5 - Snaga ruku. Cilj ove kampanje je borba protiv dječje pothranjenosti diljem svijeta osiguravajući proizvod NUTRILITE Little Bits™ pothranjenoj djeci. NUTRILITE Little Bits je mikronutrijent u prahu koji pomiješan s hranom jednom dnevno pruža esencijalne hranjive tvari potrebne djeci u rastu i razvoju.

Što vi možete učiniti?

Naručite i pomozite! Prvo kupite jedan od odabranih NUTRILITE proizvoda (pogledajte popis u nastavku), u razdoblju do 30. rujna. Zatim dodajte broj proizvoda „Power of 5 - Snaga ruku" (101568) kako biste donirali – samo navedite iznos koji želite dati podešavanjem količine prilikom dodavanja u svoju košaricu. Amway će pregledati prihod od NUTRILITE proizvoda za rujan 2019. godine; odabrati dan s najvećom zaradom i donirati 5% od iznosa za ovu izvrsnu stvar! Dakle, svaki mali dio se zbraja!

Samo 8,75 HRK može pomoći u borbi s pothranjenošću.

Ako ste osoba koja pije kavu svaki dan (i to nekoliko puta), zašto ne biste preskočili poneku do kraja rujna i uložili novac u dobru i prijeko potrebnu svrhu? I zapamtite, što više proizvoda kupite i više donirate, učinak će biti veći. Svaki iznos – bez obzira koliko bio mali – će puno toga promijeniti, stoga se motivirajte, podignite razinu osviještenosti te uključite svoje stranke i zajednicu.

NUTRILITE proizvodi koji potpomažu kampanju the Power of Five - Snaga ruku:

  1. NUTRILITE Vitamin C Plus

  2. NUTRILITE Vitamin C za žvakanje

  3. NUTRILITE Omega-3 kompleks

  4. NUTRILITE DoubleX™

  5. NUTRILITE DoubleX - punjenje

  6. NUTRILITE Kalcij magnezij D Plus

  7. NUTRILITE Kalcij magnezij za žvakanje

  8. NUTRILITE Daily

  9. NUTRILITE Multivitamin/multimineral za žvakanje

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem