Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Dobra osnova u novoj godini

Vitalnost

Brinite se o sebi i svojim najmilijima uz poboljšanje imuniteta

Na isti način kako sportaši moraju ovladati osnovnim vještinama prije nego počnu izvoditi profesionalne trikove ili kako se prvo nanosi puder prije šminkanja, tako su i osnovni vitamini i minerali ključni za podršku vašem cjelokupnom zdravlju u borbi protiv infekcija.

S promjenom godišnjeg doba i užurbanim razdobljem koje dolazi s novom godinom, važno je osigurati vašem tijelu sve te hranjive sastojke za izgradnju čvrstog sloja zaštite. Ima li boljeg načina za poboljšanje imuniteta nego s vitaminom C i kombinacijom vitamina i minerala? Neka 2020. bude godina bez dosadnih prehlada ili gripa!

Smanjite šanse da dobijete prehladu uz strategije zdravog života

Usvajanje zdravog načina života je najvažnije za obranu od infekcije. Svaki dio vašeg tijela, uključujući vaš imunološki sustav, ojačan je strategijama zdravog života. Neke od najvažnijih uključuju adekvatan san, redovito vježbanje, smanjenje stresa, nepušenje, često pranje ruku, pijenje puno vode, malo sunčanja i održavanje zdrave tjelesne težine.

Jedna od najnedostižnijih preporuka je unos hrane bogate voćem i povrćem. Sezonski svježi proizvodi predstavljaju problem kod održavanja uravnotežene prehrane tijekom cijele godine. Štoviše, ako ne možete kuhati i jesti različito voće i povrće sa svakim obrokom, može biti teško postići dovoljno raznolikosti u svakodnevnoj prehrani. Prema tome, može se činiti nemogućim osigurati potpuni unos vitamina i minerala za pravilno tjelesno funkcioniranje.

Pružite svom tijelu pravu osnovu za jačanje imuniteta

Uzimanje dnevnih multivitamina i ostalih dodataka prehrani omogućuje vam unos cijelog spektra vitamina i minerala. Amwayev Osnovni trio s NUTRILITE DOUBLE X™ multivitaminima ili NUTRILITE Daily osigurat će vašem tijelu svakodnevan unos važnih osnovnih hranjivih tvari, poput mikronutrijenata, makronutrijenata i fito hranjivih tvari. NUTRILITE DOUBLE X sadrži uravnoteženu kombinaciju 12 esencijalnih vitamina i 10 esencijalnih minerala i obogaćen je specijalnom mješavinom od 22 biljke dobivenom od voća, povrća i bilja koje nije uvijek lako uključiti u svakodnevnu prehranu. Ako vam prehrana postane lošija u užurbanom razdoblju nove godine, redovito uzimanje ovog "trija" može vas održati u vrhunskoj formi.

NUTRILITE Daily sadrži sve vitamine za koje znate da su vam potrebni, kao i važne minerale za koje možda nikada niste čuli koji pomažu da ostanete u formi, bez obzira na godišnje doba. Važne masne kiseline sadržane u NUTRILITE Omega-3 kompleksu mogu vam pomoći nadomjestiti nedostatak hranjivih tvari u vašoj prehrani: jedna kapsula pruža približno jednaku količinu kao i 28 g lososa, tune ili sardine. NUTRILITE Biljni protein sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina koje tijelo ne može proizvesti, pa stoga moraju doći iz vanjskog izvora. Ovo je zdrava alternativa tradicionalnim izvorima proteina, kao što su crveno meso, sir, jaja i mlijeko.

Pogledajte učinak dodatnog vitamina C

Kako biste u 2020. godini izgradili dodatni obrambeni mehanizam protiv prehlade i gripe, NUTRILITE Vitamin C Plus vam omogućuje sporo i stabilno otpuštanje vitamina C za povećanje apsorpcije. Ovaj prirodno dobiveni vitamin C pridonosi normalnoj zaštiti imunološkog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa. Osim toga, ako se vašoj djeci ne sviđa okus ili tekstura, mogu se odlučiti za NUTRILITE Vitamin C za žvakanje. On ima ukusan okus višnje što će njihova tijela i nepce učiniti presretnima!

Ako želite saznati više o NUTRILITE Osnovnom triu, provjerite videozapis !

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem