Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Zablistajte još više

Vitalnost

Zaštitite svoju kožu tijekom dana od oksidativnog stresa s proizvodima TRUVIVITY OxiBeauty

Život nikada nije dosadan – upravo suprotno od toga, uz obitelj, posao, društveni život, sport, hobije – naši dani su ispunjeni, a kalendari prepuni obveza što znači da često previše radimo. Svako jutro rano ustajemo i liježemo kasno navečer nakon što obavimo sve poslove kada dođemo doma ili stavimo djecu u krevet.

Osim aktivnog načina života, život u gradovima znači da čim otvorimo prozore udišemo zagađenja od emisija iz automobila, industrijske ostatke iz zraka i sitne čestice prašine. K tome dodajte i iskušenja za mnoge od nas poput pušenja duhana ili konzumiranja hrane ili pića koji sadrže prazne kalorije – zbog navike ili konzumiranja onog što je dostupno kao brzi izvor energije – a rezultat koji imamo kasnije je često umoran izgled kože i tromost. I sve što želimo je osjećati se dobro i izgledati blistavo i mladenački - blistajući iznutra prema van!

Vrhunska snaga biljaka

Tim TRUVIVITY by NUTRILITE™ marke čvrsto vjeruje da ljepota počinje iznutra. Stoga su uzeli u obzir sve ove čimbenike i istovremeno stvorili za vas potpuno novu liniju nutrikozmetike. Predstavljanje proizvoda: TRUVIVITY OxiBeauty™ Beauty Supplement i TRUVIVITY OxiBeauty Drink!

Kao i prva linija TRUVIVITY by NUTRILITE, TRUVIVITY OxiBeauty podržava vašu ljepotu iznutra prema van sa sastojcima koji doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa uz besprijekornu suradnju vrhunskih marki: ARTISTRY™ proizvoda za njegu kože i NUTRILITE™ dodataka prehrani. Međutim, OxiBeauty formula ide korak dalje.

OxiBeauty Beauty Supplement sadrži bakar i specijalni PhytoVibrant™ Kompleks koji je mješavina blagotvornih bobica aronije i kadulje. Beauty Drink obogaćen je mješavinom vitamina E i PhytoBeauty™ Kompleksa s kamilicom i crnim ribizom. Kadulja i kamilica sadrže prirodne antioksidanse koji štite stanice od oksidacije, dok aronija štiti stanice od potencijalnih oštećenja slobodnih radikala. Ovi specijalno formulirani proizvodi uz uravnoteženu prehranu mogu vam pomoći u borbi protiv potencijalnih negativnih učinaka onečišćenja u okruženju, stresnih životnih razdoblja i odabira načina života koji s vremenom postaju vidljivi na našoj koži.

Visoko kvalitetni biljni sastojci uključujući bobice aronije nalaze se u učinkovitoj formuli TRUVIVITY OxiBeauty marke.

Biljke koje podržavaju ljepotu

TRUVIVITY OxiBeauty biljni sastojci uzgajaju se na farmama koje su certificirane kao održive, baš poput sastojaka u uobičajenim NUTRILITE dodacima prehrani. To znači da se nadgleda cijeli proces uzgoja i berbe ovih vrijednih sastojaka, od sjemenke do dodataka prehrani, kako bi se osiguralo strogo pridržavanje održivih praksi. Formule ne sadrže umjetne okuse ili konzervanse. Stranke ove dvije marke ARTISTRY i NUTRILITE očekuju vrhunsku kvalitetu i sigurnosne standarde od proizvoda koje koriste, primjenjuju ili konzumiraju – a što i zaslužujete!

Unatoč dugom, odgovarajućem procesu proizvodnje takvih vrhunskih proizvoda, pakiranja oba TRUVIVITY OxiBeauty proizvoda vrlo brzo se konzumiraju i možete ih lako nositi sa sobom. Mala vrećica napitka (Beauty Drink) može se jednostavno pomiješati s vodom, a tableta dodatka prehrani (Beauty Supplement) može se lako progutati s hladnim napitkom gdje god se nalazili, stoga se ovi proizvodi savršeno uklapaju u bilo koji užurban raspored i stanu u vašu torbu.

Povećajte svoj prirodni sjaj i neka vaša unutarnja ljepota zablista tijekom dana!

Uskoro na raspolaganju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem