Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Pam Whinery, Brian Guido

Upoznajte svog Nutrilite farmera

Vitalnost

Joaquim Duran, upravitelj NUTRILITE farme Ubajara u Brazilu, objašnjava važnost sjemenki, održivog uzgoja i kako su oni povezani s vašim NUTRILITE dodacima prehrani.

Dok sunce izlazi iznad ogromnih polja farme Ubajara, svjetlost prolazi kroz oblake i stvara nijanse ružičaste i narančaste. Joaquim Duran šeta voćnjakom, udiše jutarnji zrak i upija ljepotu oko sebe. U ovo doba jutra, on je jedina točka vidljiva na 3.000 hektara koji čine farmu Ubajara u Brazilu. Smještena 15 stupnjeva južno od ekvatora, u zemlji poznatoj po bujnom tropskom podneblju i tlu bogatom hranjivim tvarima, farma je savršeno mjesto za uzgoj acerola trešnje – njih oko 138.000 - kao i potočarke, biljke picāo preto i Eclipta alba (Bhringaraj).

© Amway

Dok vi ili ja možda ne razmišljamo tako često o sjemenkama, Joaquim to čini svaki dan. To ga jako zanima: „Moja je strast očuvati okoliš, istovremeno uvodeći nove metode uzgoja", kaže on. Ali ovaj posao zahtijeva predanost, strpljenje i fleksibilnost – kada se pogorša vrijeme, pojave se bolesti na biljkama ili naročito tijekom neizbježnih razdoblja suše. Suočavanje s ovim problemima zahtijeva od Joaquima inovativan i analitički um, kako bi mogao brzo i učinkovito riješiti probleme kako se oni pojavljuju.

Međutim, kada stvari idu glatko, Joaquim zna kako biti zahvalan i cijeniti trenutak. „Moj omiljeni dio posla je hodanje kroz voćnjake i gledanje žetve. Uspostavljanje veze s prirodom može mi donijeti izuzetne koristi. Aktivnosti na otvorenom povećavaju moja osjetila i ponovo bude osjećaj strahopoštovanja prema prirodi – to mi pomaže da se osjećam potpuno živim“, kaže on. Slušanje Joaquima nam olakšava razumijevanje zašto je dio njegovog dana posvećen razmišljanju o sjemenkama – i nudi posve novi razlog da počnete cijeniti vitamine i dodatke prehrani.

Sadnja sjemenki

Joaquim i njegov tim godišnje zasade bezbroj sjemenki. I to ne bilo kakve sjemenke – one moraju biti dobro ispitane i zadovoljavati visoke standarde. Zašto? Joaquim objašnjava da iako je većina sjemenki sićušna, one uvelike utječu na kvalitetu sastojaka koji se nalaze u NUTRILITE vitaminima i dodacima prehrani. Kako bi se osiguralo da su visoke kvalitete, testiranje je dio procesa sadnje. „Testiramo stvari poput čistoće, organske prirode i stope klijavosti. Također odabiremo sjemenke dobivene iz usjeva koji već sadrže visoki udio fito hranjivih tvari i sorte koje će uspjeti u lokalnim uvjetima“, objašnjava.

Osim što osiguravaju sastojke dobivene iz prirodnih izvora za NUTRILITE dodatke prehrani, poput vitamina C Plus, DOUBLE X i NUTRILITE koncentriranog voća i povrća, sjemenke posađene na farmi Ubajara u Brazilu koristi se i za druge Amwayeve biljne proizvode koje sadrže antioksidanse, vitamine i minerale. Neki od njih uključuju biljke picāo preto i Eclipta alba (Bhringaraj) koji se koriste u Satinique proizvodima za njegu kose i acerola trešnju u ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Naprednom vitaminu C + hijaluronskoj kiselini.

© Amway

Uobičajen radni dan

Iako ne postoji uobičajen radni dan za Joaquima, ono čemu on ostaje dosljedan je timski rad. Svaki dan Joaquim odvaja vrijeme za razgovor sa svojim timom o sigurnosti, kvaliteti žetve ili organizaciji isporuke i troškova. Osim toga, on razgovara i o poslu posvećenom održavanju kvalitete žetve. „Testiramo svu vodu za navodnjavanje na patogene, a naši vodoopskrbni sustavi su dokumentirani i mapirani", kaže on. To nije zbog toga što su patogeni uobičajeni, već radije kao mjera opreza jer želimo osigurati proizvodnju najkvalitetnijih usjeva. Usjeva koji u konačnici mogu isporučiti prave aktivne sastojke, antioksidanse, vitamine, hranjive tvari i minerale koji će nadopuniti vašu prehranu i pomoći vašoj sveobuhvatnoj prehrani.

Nisu važne samo sjemenke

Iako su neophodne, Joaquim tvrdi da sjemenke nisu jedini način uzgoja usjeva. Npr., acerola trešnje prvenstveno se uzgajaju iz biljaka, a ne sjemenki. „Koristimo ručno izrezane grančice od zdravih biljaka kako bi pomogli u rastu novih izdanaka", objašnjava on. Jednom kada je stabljika posađena, Joaquim kaže da on i njegov tim moraju održati jak korijen kako bi dobili najbolje uvjete i prinos. On kaže: „Na ovaj način možemo isporučiti trešnje s visokim udjelom vitamina C i zdrava stabla s 12 godina produktivnog života."

Težak rad Joaquima i njegovog tima započinje od sjemenke do dodatka prehrani – put koji vam u konačnici omogućuje rješavanje potencijalnog nedostatka vitamina, dodavanje esencijalnih hranjivih tvari vašoj prehrani i iskorištavanje bezbrojnih blagodati za zdravlje.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem