Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
young woman eating salad nutricosmetics © Colin McCarthy

Truvivity: u čemu je razlika?

Vitalnost

Ako niste sigurni kako u potpunosti iskoristiti moć nutrikozmetike s Truvivity i Truvivity OxiBeauty by Nutrilite, tu smo da vam pomognem.

Ideja nutrikozmetike jednostavna je: istinska ljepota počinje duboko ispod površine kože. Iako su proizvodi za njegu kože i ljepotu prekrasni i pružaju fantastičan način za zadovoljavanje osobnih potreba vaše kože te je čine blistavom, ne biste trebali zanemariti ono što se događa iznutra. Ipak se ispod te površine odvija važan razvoj i stvaranje stanica.

Truvivity by Nutrilite to prepoznaje i nudi način da pružite podršku funkcioniranju i strukturi vaše kože iznutra s dvije prekrasne linije: Truvivity by Nutrilite i Truvivity by Nutrilite OxiBeauty. Ovi nevjerojatni proizvodi kombiniraju znanje marki Artistry i Nutrilite za njegu vaše kože i njenu zaštitu od oksidativnog stresa. Dakle, ako ste spremni da vaša unutarnja ljepota zablista, razmotrimo kako ćete odlučiti koji Truvivity proizvod koristiti –- i kada –- za postizanje najboljih rezultata.

Detaljnije o proizvodima

Truvivity by Nutrilite podijeljen je u dvije linije, od kojih svaka ima određenu svrhu. Zeleni Truvivity Instant napitak za ljepotu i Dodatak prehrani za ljepotu namijenjeni su za cjelodnevnu njegu i zaštitu, dok ljubičasti Truvivity OxiBeauty Beauty Drink i Beauty Supplement pružaju zaštitu od štetnih učinaka oksidativnog stresa. Pogledajmo pobliže svaki od njih:

Zeleno Truvivity by Nutrilite holističko rješenje za ljepotu:

Želite li svojoj koži pružiti dodatnu njegu? Ova linija namijenjena je pružanju blistavosti vašoj ljepoti iznutra. Ona ne samo da vam pomaže povećati razinu hidratacije, već jača komponente kože koje zadržavaju vlagu, uz pomoć niza vitamina i minerala. Ili, preciznije:

  1. Truvivity Dodatak prehrani za ljepotu – sadrži vitamin A, vitamin C i cink, koji poboljšavaju kako vaša koža izgleda i osjeća se, štiteći stanice od oksidativnog stresa, te poboljšavaju normalnu funkciju kože. Osim toga, važno je uzimati ovaj dodatak prehrani neposredno prije spavanja jer isporučuje hranjive sastojke koji oslobađaju kožu od oksidativnog stresa u vašem obnavljajućem ciklusu spavanja.

  2. Truvivity Instant napitak za ljepotu – Ne samo da ima ukusan okus grejpa, već je prepun vitamina C dobivenog od ekstrakta acerole trešnje, od trešanja uzgajanih na Nutrilite farmama. Također sadrži cink koji doprinosi održavanju zdrave kože. Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i također smanjenju umora i iscrpljenosti.

Savjet: Dok Truvivity njeguje vašu kožu iznutra, Artistry HYDRA-V linija njeguje vašu kožu izvana.

Ljubičasto Truvivity by Nutrilite OxiBeauty holističko rješenje za ljepotu:

Želite li zaštititi svoju kožu i usporiti vidljive znakove procesa starenja kože? Ova je linija namijenjena pružanju podrške koži u borbi protiv oksidativnog stresa. Nedostatak sna, zagađenje u zatvorenom (i na otvorenom) prostoru, stres, kao i loš izbor prehrane i načina života, imaju tendenciju ubrzanja procesa starenja. Sastojci unutar ovog proizvoda od dva dijela pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa i čine vašu kožu blistavom iznutra. Ili, preciznije:

  1. Truvivity OxiBeauty Beauty Supplement – koji uključuje bakar doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, s bobicama aronije i kaduljom.

  2. Truvivity OxiBeauty Beauty Drink – obogaćen vitaminom E i PhytoBeauty Kompleksom kamilice i crnog ribiza. Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa za blistavi izgled kože, pružajući pritom cjelodnevnu podršku u borbi od slobodnih radikala – posebno ako ste uzeli OxiBeauty Beauty Supplement ranije tog dana.

Savjet: Dopunite OxiBeauty holističko rješenje za ljepotu provođenjem rutine njege kože s Artistry YOUTH XTEND linijom.

Kao što vidite, svaka linija i proizvod imaju očigledne blagodati za vašu kožu. Međutim, ako zaista želite da vaša unutarnja ljepota zablista tijekom dana, uzmite sva četiri proizvoda... u odgovarajućoj kombinaciji.

Kada (i kako) koristiti Truvivity i Truvivity OxiBeauty proizvode?

Pogledajmo detaljnije kada biste trebali uzimati proizvode za optimalne rezultate!

  1. Ujutro – Započnite svoj dan s Truvivity Instant napitkom za ljepotu i Truvivity OxiBeauty Beauty Supplementom. Zašto? Konzumiranje ove kombinacije ujutro – bilo prije vaše yoge ili za doručkom s obitelji – pružit će vam osvježenje koje će vam pomoći da izgledate i osjećate se dobro iznutra.

  2. U podne – čak i ako možete uzeti samo kratku pauzu za ručak, Truvivity OxiBeauty Beauty Drink trebao bi biti dio vašeg plana njege kože. Prašak, u paketićima spremnim za uporabu, brzo i jednostavno se miješa u čaši vode. Uživajte u njemu prije i poslije ručka!

  3. Navečer – Specijalan Truvivity Dodatak prehrani za ljepotu izvrstan je za večer. Zapravo je posebno formuliran za konzumaciju prije spavanja, jer pojačava blagotvorne učinke prirodnog obnavljajućeg ciklusa spavanja tijela, za njegu kože iznutra. Pobrinite se da uzmete dvije tablete svake večeri kako biste mogli obnoviti svoj blistavi izgled.

© iStockphoto

I posljednje, ali ne i manje važno!

Umjesto da ove proizvode kupujete pojedinačno, možete ih kupiti u dva kompleta: komplet Truvivity Dodatka prehrani za ljepotu i Instant napitka za ljepotu i komplet Truvivity OxiBeauty Beauty Drinka i Supplementa.

Imajte na umu da je za održavanje lijepe, oživljene i blistave kože također važno održavati zdravu prehranu i umjerenu razinu vježbanja. Kada ovo spojite s Truvivity by Nutrilite proizvodima, omogućit ćete svojoj unutarnjoj ljepoti blistavost tijekom dana!

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem