Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Stres i osamljenost? Ne, hvala!

Vitalnost

Da, živimo u čudnom novom svijetu. No, to ne znači da ne možemo uživati u mirnom životu. U nastavku donosimo pet učinkovitih načina kako smanjiti stres u novoj godini - i poboljšati svoje zdravlje i dobro stanje organizma!

Da vam je prije dvije godine netko rekao da će rad od kuće postati pravilo i da bi grljenje vaše bake moglo biti opasno, pogledali biste ga ispod oka i udaljili se od njega. No ipak, evo nas baš tu. U promijenjenom svijetu u kojem držimo distancu i suočavamo se s novim normalnim. Loša strana je, naravno, što smanjena interakcija i kontakt s voljenima povećavaju razinu stresa i osjećaj izoliranosti. A da ne spominjemo kako brze i nepredvidive promjene također stvaraju problem pri prilagođavanju novim društvenim pravilima.

Zbog toga je početak nove godine savršena prilika za osvježavanje, obnavljanje i redefiniranje vašeg okruženja. U stvari, nema boljeg vremena za započinjanje sa zdravim navikama i uvođenjem prakse smirivanja kako bi se bolje nosili sa stresom. Jeste li spremni? Ovo su naši najbolji savjeti za uklanjanje stresa kako biste započeli 2021. godinu s novim osjećajem samoispunjenosti i mentalne smirenosti.

Pet učinkovitih načina za povećanje samoispunjenosti

Želite li 2021. godinu učiniti vašom najispunjenijom godinom do sada? Izvrsno! Ključ je u održavanju vašeg imunološkog sustava snažnim i vođenju zdravog načina života –- a to uključuje sve, od vježbanja, prehrane, mentalne snage do nošenja sa samoćom. Kada se predstavi kao popis učinkovitih načina za suzbijanje stresa, nošenja s usamljenošću i poticanja boljeg mentalnog i fizičkog zdravlja, onda on izgleda pomalo ovako:

© Getty Images
  1. Potražite zabavu – bilo da se radi o učenju jezika putem aplikacija, pohađanju virtualnih tečajeva plesa ili učenju nečeg novog, postavite si zabavan, ostvariv cilj i postavite ispred sebe nešto čemu se možete radovati. To ća vam pružiti osjećaj svrhe u svakodnevnom životu i osjećaj zadovoljstva kada naučite novu vještinu. Razvijte plan kako biste ostali usredotočeni i imajte na umu da se ne radi o odredištu, već o putovanju – zato se pobrinite da proslavite svaku malu pobjedu.

  2. Promijenite način razmišljanja – važno je prepoznati i razumjeti svoje osjećaje i pokušati povećati mentalnu ravnotežu, samopoštovanje i pozitivno razmišljanje. To može započeti izbjegavanjem uspoređivanja s drugima i ponašanjem prema sebi kao prema svojim voljenima. Također možete koristiti aplikacije za opuštanje ili mentalnu ravnotežu ili slušati audio vodiče za mentalno dobro stanje organizma koji će vam pomoći očistiti misli od negativnih misli.

  3. Ojačajte svoje odnose – budite otvoreni o svojim osjećajima s prijateljima i obitelji. Redovito razgovarajte s voljenima putem društvenih mreža ili video razgovora i obavezno pitajte kako im ide te potaknite smislen dijalog.

  4. Držite se rutine - ništa ne potiče osjećaj bespomoćnosti baš kao nedostatak rutine. Držite se ustaljenog vremena buđenja kako biste bolje regulirali svoje raspoloženje i obnovili tijelo, često izlazite van i održavajte strukturu dana postavljanjem zadataka koje trebate ostvariti, kao i vremena za opuštanje.

  5. Usvojite zdrav način života – održavanjem dobro uravnotežene prehrane i redovitim vježbanjem možete uravnotežiti hormone stresa u mozgu i potaknuti bolji imunitet. Dopunite svoju prehranu nizom prehrambenih NUTRILITE™ dodataka prehrani – postoji puno mogućnosti !

Održavajte zdravi način života s Nutrilite proizvodima

Nutrilite dodaci prehrani stvoreni su kako biste mogli održati zdravu prehranu i popuniti potencijalni nedostatak svih hranjivih tvari. Slijedi nekoliko naših omiljenih proizvoda koji vam mogu pomoći u preuzimanju kontrole nad svojim zdravim načinom života!

  1. Ako vam je teško u prehranu uključiti hranu bogatu vitaminom C, poput naranče i guave, pružite svom imunološkom sustavu potrebnu podršku s Nutrilite vitaminom C Plus.

  2. Živite li u područje gdje nema dovoljno sunčeve svjetlosti? Uživajte, umjesto toga, u dozi sunčanog vitamina ! Nutrilite Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i održavanju normalne funkcije kostiju i mišića.

  3. Uživajte u tableti Nutrilite Češnjaka kako biste izbjegli njegov snažan prirodni miris. On također doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i otpornosti na privremeni stres te održavanju normalne funkcije srca.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem