Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Pružite podršku svom imunitetu i raspoloženju!

Vitalnost

Ostavlja vam li vaš užurbani način života osjećaj iscrpljenosti? Povećajte svoju energiju s novim Nutrilite™ Balance Within!

Vaš imunološki sustav ima dva glavna dijela: urođeni imunitet s kojim ste rođeni i adaptivni imunitet koji razvijate na temelju izloženosti bakterijama i kemikalijama tijekom svog života1. Kako biste osigurali pravu energiju za održavanje vašeg aktivnog, užurbanog načina života, možda će vašem imunološkom sustavu biti potrebna dodatna podrška.

Zašto je vaš imunološki sustav tako važan?

Vaš imunološki sustav utječe ne samo na vaše fizičko dobro stanje organizma — on utječe i na vaše mentalno zdravlje. Kad se fizički ne osjećate dobro, ne osjećate se dobro ni emocionalno. Vaša se razina energije istrošila i ne možete se baviti svim aktivnostima koje želite.

Sada uzmite u obzir da se 70% vašeg imunološkog sustava nalazi u vašim crijevima. Zapravo je vaš probavni sustav toliko važan za vaše cjelokupno zdravlje, pa se često naziva „drugim mozgom”2. To znači da ako želite pomoći svom imunološkom sustavu, trebate pružiti puno više brige i pažnje zdravlju vaših crijeva.

Neke stvari koje možete učiniti za podršku imunološkom sustavu su:

  1. uravnotežena prehrana

  2. redovito vježbanje

  3. puno odmaranja i spavanja

  4. redovito pranje ruku

  5. izbjegavanje negativnih navika, poput pušenja ili prevelike konzumacije alkohola.

Pored ovih fizičkih načina podrške imunološkom sustavu, postoji i nekoliko nevidljivih načina za pružanje podrške svom zdravlju.

Nevidljiva podrška za vaš imunološki sustav

Za razliku od jedenja salate, vježbanja u teretani ili dosljednosti u navikama spavanja, postoje određene vrste zdrave podrške koje se ne mogu lako vidjeti ili izmjeriti, ali su jednako važne za vaše opće dobro stanje organizma. Ljubav, briga i naklonost obitelji i prijatelja izvrsni su primjeri podrške koju ne možete vidjeti, ali koju definitivno možete osjetiti — i koji su od velike koristi za vaše mentalno zdravlje.

Pa, ne bi li bilo sjajno da postoji nevidljiva podrška i za vaš imunološki sustav?

Na sreću, postoji!

Novi lansirani Nutrilite™ Balance Within proizvod može pružiti nevidljivu podršku koja je potrebna vašem imunološkom sustavu. Sadrži vitamine B6 i B9 (folna kiselina) koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osim toga, sadrži šest milijardi bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu.


Zašto je Nutrilite™ Balance Within izvrstan 3-u-1 proizvod?

  1. Dva vitamina B: Vitamin B6 i B9 (folna kiselina) ne doprinose samo normalnoj funkciji imunološkog sustava, već su poznati kao „vitamini raspoloženja“ jer doprinose normalnoj psihološkoj funkciji. Osim toga, doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin B6 također doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava

  2. Dva soja bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu: Dva soja bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu: Imaju vrlo dobru toleranciju na kiselinu i ne zahtijevaju oblaganje tablete kako bi preživjele teške uvjete u želucu.

  3. Praktični paketići: Prah koji se brzo topi (s okusom vanilije) nalazi se u paketićima koji se lako koriste, tako da ih možete ponijeti gdje god vas odnese dan! Može se staviti izravno na jezik ili otopiti u hladnom napitku.

Pružite podršku svom imunološkom sustavu i raspoloženju danas s novim Nutrilite™ Balance Within!


1 Johns Hopkins Medicina „Imunološki sustav”
2 UBC Neuroznanost, „Naš drugi mozak: Više od osjećaja u crijevima”

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem