Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Pripremite svoj imunološki sustav za promjenu godišnjih doba

Vitalnost

Pružanje podrške vašem imunološkom sustavu uvijek bi trebao biti prioritet. To je posebno važno u vrijeme promjene godišnjeg doba.

Mnoge su studije pokazale moguću vezu između promjene godišnjeg doba i povećanja aktivnosti ljudskih gena, posebno onih koji su uključeni u rad imunološkog sustava . Bez obzira mijenja li se godišnje doba iz ljeta u jesen ili iz zime u proljeće, promjena temperature predstavlja problem za imunološki sustav kod ljudi.

Poduzimanje koraka za pružanje podrške vašem imunološkom sustavu prije nego započne novo godišnje doba, pametan je način da se pobrinete da se osjećate najbolje tijekom cijele godine.

Kako funkcionira imunološki sustav?

Vaš imunološki sustav sastoji se od nekoliko obrambenih slojeva: urođenog imuniteta s kojim ste rođeni, vašeg adaptivnog imuniteta koji razvijate zbog vašeg okruženja i vaše prve linije obrane, vaše fiziološke barijere.

Fiziološka barijera sastoji se od fizičkih barijera koje vas štite od vanjskog okruženja. To uključuje vašu kožu, sluznicu, slinu, suze, crijevne stijenke i važne imunološke stanice smještene u vašem crijevima – sve što radi na tome kako bi se zadržale štetne tvari izvan vašeg tijela. Na primjer, kada vam uđe prašina u oči i krenu vam suziti oči kako bi je isprale, to vaša fizička barijera čuva zdravlje vašeg oka.

Kao i svaki dio vašeg imunološkog sustava, važno je očuvati fiziološku barijeru zdravom i jakom tijekom cijele godine. U nastavku se nalaze dva izvrsna načina za pružanje podrške ovoj prvoj liniji obrane.

© Getty Images

Pružite podršku svojoj prvoj liniji imunološke obrane...


Vitamini

Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u održavanju zdravlja osnovnog imunološkog sustava. Kako biste to postigli, trebate jesti zdravu prehranu koja uključuje raznoliko voće i povrće. Možete dodati dnevni dodatak prehrani s multivitaminom/multimineralom kako biste nadomjestili nedostatak hranjivih tvari. To može vašem tijelu pružiti dodatne vitamine i minerale koji su mu potrebni za održavanje normalne funkcije vašeg imunološkog sustava.

Dobro je započeti s uzimanjem Nutrilite™ Daily , što je praktičan način za nadomjestak potencijalnog nedostataka hranjivih tvari s esencijalnim vitaminima i mineralima. Ako imate djecu kojima su potrebni dodatni vitamini i minerali, isprobajte Nutrilite™ Multivitamin/multimineral za žvakanje , ukusan dodatak prehrani koji možete dodati uravnoteženoj prehrani svoje djece.

Tijekom stresnih razdoblja i promjene godišnjih doba, Nutrilite™ Double X™ pruža osnovne hranjive tvari za podršku vašem tijelu. To je dodatak prehrani koji osigurava uravnoteženu kombinaciju 12 esencijalnih vitamina, 10 esencijalnih minerala i specijalnu mješavinu od 22 biljna sastojaka dobivenih od voća, povrća i biljaka. Nutrilite™ Double X™ daje raznolikost vašoj prehrani osiguravajući biljne sastojke iz svih pet skupina boja: zelena, bijela, žuta, crvena i ljubičasta. Svaka skupina boja donosi vrijedne hranjive tvari.

Također možete isprobati naš novi proizvod, Nutrilite™ Balance Within Podrška imunitetu. Sadrži vitamine B6 i B9 (folna kiselina) koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Osim toga, osigurava 6 milijardi bakterija mliječne kiseline koje proizvode dva različita soja. I dolazi u ukusnom prahu koji se brzo topi i može se staviti izravno na jezik – a sve je to upakirano u praktične vrećice!


Vježbanje

Kao i uvijek, pobrinite se da vježbanje i dalje ostane dio vaše dnevne rutine. Bilo da više volite mirne šetnje, trčanje, dizanje utega ili nešto između – ostati aktivan pomaže u uklanjanju loših bakterija iz pluća i dišnih puteva, što sprječava nastanak određenih bolesti1. Također povećava protok krvi, jača antitijela i smanjuje hormone stresa2. Sve što vam je potrebno kako biste ostali sretni i zdravi!


1 MedlinePlus,
„Vježbanje i imunitet”

2 Insider,

„Vježbanje može pomoći vašem imunološkom sustavu u borbi protiv infekcija"

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem