Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Zabavne aktivnosti za djecu kada je vani hladno

Vitalnost

Pogledajte sve zabavne stvari koje vi i vaši mališani možete raditi vani u ovog godišnje doba!

Istraživanje na otvorenom važno je za razvoj svakog djeteta i hladno vrijeme ne bi trebalo biti prepreka. Uz podršku Nutrilite TM Kids Podrška imunitetu Plus , vaša djeca mogu najbolje iskoristiti hladno vrijeme.

Važno je da djeca jedu dobro uravnoteženu prehranu i dobiju sve potrebne hranjive tvari te da izlaze vani i ostanu aktivni, čak i kad se temperature spuste. Studije pokazuju da djeca provode manje vremena vani tijekom hladnijih mjeseci. Igra na otvorenom donosi puno izvrsnih prednosti: djeca su izložena svježem zraku, što troši višak energije i potiče tjelesni razvoj.

Hajdemo sada istraživati!

U nastavku je nekoliko zabavnih načina na koje svoju djecu možete zabaviti i nadahnuti kad postane hladnije.

1. Napravite vlastite ledene kugle

© Stocksy

Dodajte nekoliko kapi boje za hranu u vodu prije nego je ulijete u vodeni balon. Pustite da se baloni smrznu vani ili u zamrzivaču. Kad se smrznu, skinite balon i ugledat ćete prekrasnu ledenu kuglu koju ste napravili. Iznesite je van igrajte se!

2. Konfeti iz prirode

© Getty Images

Izađite van i skupite lišće različitih veličina i nijansi. Uzmite bušilicu za papir i jednostavno izbušite rupe ili oblike. Konfete stavite u male vrećice ili košare radi lakšeg skladištenja i bacite ih kad god ste spremni za proslavu. Zabavan savjet – ako je vaša proslava organizirana na otvorenom, ne morate čistiti nakon nje.

3. Piknik na otvorenom

© Stocksy

Još jedan izvrstan način kako da zabavite svoju djecu kada je hladno je započeti novu obiteljsku tradiciju. Okupite sve na pikniku na otvorenom i pozovite djecu da pomognu oko pripreme nekoliko jednostavnih zalogaja. Ovo sjećanje će vaša djeca zauvijek čuvati i uvijek će se radovati ovoj tradiciji.

4. Večernja šetnja po susjedstvu

© iStockphoto

Potaknite svoju djecu na otkrivanje svog susjedstva u novom svjetlu, vodeći ih u večernju šetnju kako bi vidjeli prekrasne blagdanske ukrase koji su postavljeni u ovo doba godine. Kako biste učinili šetnju još ugodnijom, ponesite bočicu vruće čokolade u kojoj ćete uživati.

5. Lov na blago

Bez obzira na godišnje doba, djeci je lov na blago uvijek uzbudljiv i fantastičan. Odite u najbližu šumu ili park i potaknite svoju djecu da potraže elemente koji se nalaze vani kad je hladno. Uključite predmete poput lišća, žira, tragova životinja i smrznutih lokvi.

© iStockphoto

Podijelite svoje omiljene savjete za hladno vrijeme na #HappiestFarmOnEarth na Facebooku.

Nutrilite TM Kids Podrška imunitetu Plus je 4-u-1 proizvod koji sadrži vitamine D i C, cink i bakterije mliječne kiseline. Dolazi u s prahom koji se brzo topi što je prikladno za roditelje u pokretu i ukusno za djecu.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem