Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Kako možete najbolje iskoristiti svoja jutra

Vitalnost

Jutra vam pružaju prvu prigodu da odlučite u kojem će se tonu odvijati ostatak vašeg dana. Evo kako to možete učiniti na pravi način…

Način na koji započinjete dan utječe na vašu produktivnost. Većina velikih poduzetnika i vođa kroz povijest navodi da im je jutarnja rutina uvelike doprinijela njihovu uspjehu. Osmišljavanje kvalitetne jutarnje rutine može pridonijeti vašoj sveukupnoj sreći jer pruža i fizičke i psihičke prednosti.

Kada se probudite i osjetite da imate kontrolu nad svojim danom, lakše ćete se uhvatiti u koštac sa svim izazovima koji su pred vama. Kada ste se u stanju nositi s onim što život stavi pred vas, automatski imate više vremena za fokusiranje na svoje snove, ciljeve i život općenito.

Evo kako možete najbolje iskoristiti svoja jutra

Dajte si dovoljno vremena

Dobra jutarnja rutina započinje prethodne večeri. Isplanirajte koliko vam je vremena potrebno za pripremu i obavite pripreme večer prije kako biste bili sigurni da ćete ugodnije započeti dan. Obavezno si ostavite dovoljno vremena da sve obavite željenim tempom. Ništa nije gore od izlaska iz kuće u lošem raspoloženju jer ste se morali spremiti u žurbi.

Samopotvrđivanje

Samopotvrđivanje je kada negativne misli o sebi prebacujete u pozitivne. Pokazalo se da ima snažne rezultate. Odvojite li nekoliko minuta ujutro kako biste sami sebi rekli nešto pozitivno, to će vam pomoći da prevladate porive za autosabotažom, minimizirate tjeskobu i stres te doprinesete pozitivnijem načinu razmišljanja tijekom dana.

© Getty Images

Istezanje

Ništa nije bolje od dobrog ranojutarnjeg istezanja. Zašto onda ne biste otišli korak dalje i odradili dodatne vježbe istezanja u sklopu svoje jutarnje rutine? Ako niste vrlo aktivna osoba, odlazak u teretanu može vam biti prevelika obveza. To je u redu. Započnite malim koracima: jednostavnom desetominutnom rutinom istezanja. Osjetit ćete razliku koju će ona unijeti u ostatak vašeg dana.

Odvojite si vrijeme samo za sebe

Jutra mogu biti užurbana i kaotična. No, i ne moraju. Pokušajte se probuditi ranije od svojih ukućana ili obitelji kako biste obavili ono za što obično nemate vremena jer ste zauzeti pakiranjem užina ili pripremom doručka. Nekoliko minuta koje ćete posvetiti sebi definitvno će vam poboljšati raspoloženje i uljepšati jutro.

Odaberite zdravi doručak

Kako izreka kaže, ono si što jedeš. Odaberete li kvalitetan doručak, sigurno ćete birati bolju hranu i tijekom ostatka dana. Možda ćete osjećati da ste u prevelikoj žurbi da uopće napravite doručak. Mnogi ljudi vjeruju da spravljanje zdravog doručka zahtijeva mnogo vremena, truda i vještine. Srećom, to nije istina. Ovaj jednostavni recept za zdjelicu s miješanim orašastim plodovima lako se priprema, a sadrži Nutrilite TM Balance Within i Nutrilite TM Vlakna u prahu .

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Dakle, evo kako možete najbolje iskoristiti svoja jutra!

Zdjelica s miješanim orašastim plodovima

© Andreas Zitt

Tražite li brzu i hranjivu opciju za doručak? Sve što vam treba je ova slasna zdjelica s miješanim orašastim plodovima. Ukusan je to dodatak užini s prijateljima ili vrlo slastan način da sami započnete dan.

Ovdje preuzmite ovaj recept kao PDF / kao ePub (elektronska publikacija).

Niste sigurni što to znači? Evo nekoliko dojmljivih činjenica:

  1. Svaki paketić proizvoda Nutrilite Balance Within sadrži šest milijardi bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu.

  2. Nutrilite Balance Within ima dva soja znanstveno dobro dokumentiranih bakterija koje proizvode mliječnu kiselinu – Lactobacillus acidophilus (NCFM) i Bifidobacterium lactis (HN019)

  3. Bakterije koje proizvode mliječnu kiselinu vrlo dobro podnose kiselinu, što znači da velika većina njih stiže u vašu utrobu živa i spremna za rad

  4. Nutrilite Vlakna u prahu sadrže posebnu mješavinu triju topljivih vlakana prirodno dobivenih iz biljaka

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem