Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Tri sloja obrane imuniteta

Vitalnost

Zašto biste ove zime trebali uravnotežiti svoj imunološki sustav, a ne ga ojačati..…

Zima je stigla i znate da nas također očekuje sezona prehlade i gripe. Ali kako nije zabavno boriti se protiv prehlade, ovo je pravo vrijeme da budemo proaktivni. Kako se kaže, dobra obrana je najbolji napad.

Briga o vašem imunološkom sustavu može vam biti od koristi na puno načina. Može spriječiti da ponovno dobijete istu prehladu ili gripu ili vam pomoći da se oporavite ako se ipak razbolite, tako da se možete ponovo osjećati kao prije. Pogledajmo pobliže kako to možete učiniti:

Što je imunološki sustav?

Možda ste čuli izraz „ojačajte svoj imunološki sustav". Ali to je zapravo malo obmanjujući izraz, jer u stvarnosti želite uravnotežen imunološki sustav, a ne pretjerano stimuliran. Na kraju krajeva, želite upravljati svojim imunitetom, a ne boriti se za njega.

Imunološki sustav je složena mreža stanica i proteina koji zajedno rade na obrani tijela od infekcije. Neki znakovi da vaš imunološki sustav funkcionira je curenje iz nosa kada imate gripu što uklanja klice iz nosa i groznica kada vaše tijelo povećava temperaturu kako bi se uništio virus. Još jedna važna stvar koju trebate znati je da vaš imunološki sustav ima tri sloja:

© Stocksy
  1. Fizička barijera – Prvi sloj obrane uključuje vašu kožu, sluznicu, slinu, suze, stijenke crijeva i crijeva. Ove barijere djeluju kao fizički štitovi koji vas štite od vanjskog okruženja.

  2. Brzi reakcija – Druga linija obrane je vaš urođeni imunitet. Zamislite ga kao svoj tim za brzu reakciju koji je uvijek spreman. Sadrži nespecifične stanice koje će pokušati neutralizirati svakog potencijalno opasnog stranog napadača.

  3. Pametna reakcija – Sljedeća linija obrane je ono što mi u Amwayu nazivamo pametnom reakcijom, odnosno kako se vaš imunološki sustav prilagođava novim bolestima. Ovaj sloj se sastoji od vaših osobnih stanica super heroja. Kad god dobijete prehladu ili gripu, stanice vašeg adaptivnog imuniteta prepoznaju o kakvoj se vrsti virusa ili bakterije radi, a zatim stvaraju nove stanice kako bi pronašle i uništile uzročnike infekcije. Te specifične stanice ostaju u vašem tijelu pa sljedeći put kada dođete u kontakt s istim uzročnicima infekcije, vaše stanice super heroji ga mogu brzo ukloniti.

Podrška vašem složenom imunološkom sustavu

Sada kada znate kako funkcionira imunološki sustav, sljedeće pitanje je što možete učiniti da mu pomognete? Osigurajte dovoljno sna i redovito vježbanje (također vani, poput odlaska u šetnju). I pobrinite se da imate uravnoteženu i raznoliku prehranu. Svi znamo da je to ponekad lakše reći nego učiniti. Na sreću, postoji puno dodataka prehrani, vitamina* i minerala* koji vam mogu pomoći u održavanju funkcije vašeg imunološkog sustava:

Osnovni trio - Određeni proizvodi specijalno su dizajnirani kako bi osigurali dobre temelje. To uključuje esencijalne vitamine i minerale koji se mogu pronaći u Nutrilite™ Daily . Osim toga, tu je Nutrilite™ Balance Within™ koji osigurava dva vitamina B za podršku imunitetu, a kao dodatnu pogodnost dva soja bakterija mliječne kiseline.

Dodatni proizvodi – Niz drugih vitamina i minerala također može biti zanimljiv ako smatrate da je vašem imunološkom sustavu potrebna dodatna podrška.

  1. Nutrilite™ Vitamin C Plus : Kao što naziv proizvoda govori, ovaj proizvod sadrži vitamin C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  2. Nutrilite™ Vitamin D : Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

  3. Amway Mineralni paketići (Mineral sticks) - Cink

  4. Nutrilite™ Češnjak : Češnjak ima antimikrobna svojstva.. Uporaba ovog proizvoda vam osigurava blagodati češnjaka bez nuspojave neugodnog mirisa.

Za mališane: Važno je da vaša djeca jedu zdravu, uravnoteženu prehranu i imaju aktivan način života. Međutim, ako smatrate da bi vašoj djeci mogla biti potrebna dodatna podrška, Nutrilite™ također ima dodatke prehrani za podršku imunološkom sustavu vašeg djeteta** poput Nutrilite™ Multivitamina/Multiminerala za žvakanje i Nutrilite™ Kids Podrške imunitetu Plus .

Brinite se o svom imunološkom sustavu ove zime.

*Vitamin C, A, D, B6, B12, folna kiselina, cink i željezo doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Za detaljne informacije o sadržaju hranjivih tvari u svakom proizvodu pogledajte internetsku stranicu pojedinog proizvoda.
**Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava kod djece.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem